FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzas Zemgalē

Kāzas Jelgavā 2014

m
mandya 07.04.14. 10:30 | Kāzu datums: 09.08.2014

Sveikas visas līgaviņas! Īpaši gribēju uzrunāt tās, kuras ir no Zemgales vai īpaši - Jelgavas.
Man kāzas paredzētas augustā (ceremonija un dažas atrakcijas - Jelgavā, bet viesu nams - Tērvetē) un esam jau sen sākuši gatavoties, taču joprojām ir daudz neatrisinātu lietu. Būtu priecīga ja kāda Jelgavas līgaviņa varētu padalīties ar info par savu kāzu plānošanu un kā sokas šis process.

19 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
k
kristine_z 14.04.14. 17:48

Braukšu uz muižu maijā un, tad arī domāju sarunāt iespēju pagarsot torti, kā arī vēlamo dizainu izrunāt!
Kāds ir Jelena Ivanova kontakt.nr?
Mums šobrīd aktuāla vakara vadītaja meklēšana un video-varbūt kāds var ieteikt kko?

Īvija 14.04.14. 21:44

Sveikas meitenes. Arī esmu no Jelgavas. Kāzu ceremonija notiks Jelgavā, bet svinības Iecavas pusē.
Pecinja pecinja vai vari lūdzu padalīties ar kūku cepējas kontaktiem Iecavas pusē?
Un varbūt kāda vēl zina labu šuvēju Jelgavā, kurai varētu uzticēt veikt mazus uzlabojumus kāzu kleitai?
Es plānoju frizūru taisīt pie Favorit beauty meistares Ingas un make up arī likt šajā salonā.

P
Principessa 15.04.14. 08:07

Tā kā kāzas nosvinējām pagājušajā gadā, tad no savas pieredzes varu ieteikt kūku pasūtīt pie jau iepriekšminētās Daces Ozolniekos. Kūka bija tiešām ļoti garšīga, visa gatavota no dabīgiem produktiem bez ievārījumiem, bet ar svaigām ogām. Izskata ziņā var pasūtīt kādu vēlas, mums bija ļoti līdzīga tai, ko mandya ielikusi. Turklāt kūka tika nogādāta Iecavā uz viesu namu un mums par aizvešanu nebija jāraizējas. Visi viesi slavēja un mēs paši arī bijām apmierināti.

D
Diana7 16.04.14. 06:02 | Kāzu datums: 12.06.2014

Sveikas.. Es neesmu no Jelgavas, bet kāzas ir ieplānotas Jelgavā (ceremonija tornī, svinības turpat restorānā). Vai varat kāda iedot telefona numuru Dacei no Ozolniekiem? Paldies liels! :)

m
mandya 16.04.14. 13:38 | Kāzu datums: 09.08.2014

Viņas nr. - 29283426
Labāk laicīgi pierezervēt, smalkās detaļas nedēļu pirms tam var aizbraukt pārrunāt - tā man Dace teica.

N
Natabunny 18.04.14. 21:10 | Kāzu datums: 08.08.2014

Sveikas! Esmu no Jelgavas. Kāzu ceremonija notiks Ģ.Eliasa muzejā, augustā.
Kāzu torti sūtīsim Rausī. Taisīšu frizūru un krāsošu matus salonā Haircode, make up iespējams taisīšu turpat.

JulijaM 18.04.14. 23:08 | Kāzu datums: 18.07.2014

sveikas zinu ka te rakstat kur juus frizeesieties :) bet man ir taa ka ir make up mitene bet friziere nav .... varbuut varat ieteikt paaris frizeetavas vai privaataas kas straadaa ;0 jo man vajag uz viesu namu lai vinja atbrauc :)))

m
mandya 19.04.14. 19:28 | Kāzu datums: 09.08.2014

Natabunny
Vai esi jau tur taisījusi gan make up gan frizūru? Vai ir labas atsauksmes?

N
Natabunny 20.04.14. 20:26 | Kāzu datums: 08.08.2014

mandya
Pati neesmu pagaidām, bet atsauksmes gan labas esmu par salonu dzirdējusi.

m
mandya 23.04.14. 13:30 | Kāzu datums: 09.08.2014

Vai kādai ir atsauksmes par Sanniju Klāsupu? Jo cik internetā meklēts, redzu, ka citi viņu neitrāli iesaka, tāpēc ka no Jelgavas, bet neko nebilstot par atsauksmēm. Ņemot vērā, ka pašreklāma forumos diezgan aktuāla, tad gribēju zināt, varbūt kādai ir reāla pieredze un atsauksmes? Jo pēc galerijas šķiet, ka uz mape up viņai ir ķēriens bet par frizūrām grūti spriest - man pašai lielākā daļa ne visai patīk, bet nevar jau arī zināt, vai tas ir tas, ko meistare iesaka vai arī striktas līgavas vēlmes, kur meistare bez saviem ieteikumiem pildījusi klienta vēlmes.
Un par citiem saloniem domājot - frizējoties esmu izmēģinājusi daudz Jelgavas salonu, bet viens jau ir matu griešana un krāsošana, bet frizūra - kas pavisam cits. Tā kā man nav liela pierezde tieši frizūru taisīšanā Jelgavas salonos, tad grūti jau spriest, kurš būtu labs meistars tieši frizūrai.

JulijaM 23.04.14. 14:09 | Kāzu datums: 18.07.2014

Mja es ar pamaniiju daudzas vinju iesaka bet zini katram savs ... M n buus atsevishki make up meitene un frizieris es taa ceru ka biss taa ar paliks ...jo nevaru atrast jeb esmu izveeliiga shajaa jomaa ka make up un frizieris divi vienaa man nav ne viena piesaistiijusi .. :)) es aicinaashu Salviju no Saldus vinja taisiis meikapus man un veel 4traam meiteneem :)) mammaam vecmammaam vedeejiem :)) vinja nenjem mazaaak par 5 cilveekiem ja jaabrauc uz jelgavu :))

p
pecinja_pecinja 23.04.14. 15:24 | Kāzu datums: 20.06.2014

Par frizūrām ir tā, ka viņa uzklausa tavas vēlmes visos sīkumos, no savas puses arī protams iesaka kādas niansītes, bet tavas vēlmes būs galvenās ;)

l
liiga001 13.06.14. 14:56

Vai kāds var ieteikt mūziķus kāzu ceremonijai (~5 dziesmas) Jelgavā? Būtu labi 2 vai max. 3 cilvēki un instrumentāla mūzika, bet tas nav tik būtiski, galvenais, lai ir īstā noskaņa un skaists izpildījums! :)

D
Diana7 18.06.14. 18:21 | Kāzu datums: 12.06.2014

Mums bija saksafonists - Austris Vevers 27827808. Ļoti patīkams cilvēks un ļoti skaisti nospēlēja. :) Iesaku!

m
missis 04.01.15. 19:20

Kādus fotogrāfus izvēlas jelgavnieces? un kādas ir aptuvenās izmaksas?

E
Ehz_forshaa 06.01.15. 21:04

No Jelgavas ir Mārtiņš Leitis, pēc bildēm patika.

B
Billijs 06.01.15. 22:37

Jelgavā zinu un varu ieteikt šādus fotogrāfus:

Kristaps Hercs - www.hercsfoto.lv
Santis Zībergs - bilzukaste.lv
Arī tas pats Mārtiņš Leitis ir Jelgavnieks.

Kā arī es pats, Billijs.lv esmu no Jelgavas.

B
Bamboocha 15.03.16. 09:51

Sveikas, Jelgavas meitenes! 
Kas Jums bija ēdinātāji? 
Mums diemžēl sanāca tā, ka norunātie ēdinātāji atteica! :( 

Varbūt varat kaut ko ieteikt no Jelgavas un Dobeles novada labākajiem ēdinātājiem! 

Paldies! 

l
lavanda20 29.03.16. 23:09

Bmboocha,

pamēģini Otto (SIA Saltums), ja viņiem vēl ir brīvi datumi.