Kāzu plānošana
Citas tēmas
Kāzu 1 gada jubilēja. Kā Jūs svināt?
Tuvojas musu kāzu jubileja - 1 gads. Kā parasti norisinas ši diena? Vai kāds var dod labu padomu kā nosvinēt šos svētkus? :)
Sveiki! Gribam papīra kāzas svinēt plašā dragu lokā. Kā jūs domāja,vai tas būtu labi, ja dāvanu vietā, viesiem lūgtu ierasties ar groziņiem?
Es savu dzimenīti svinēju kaljān-bārā: HABIBI, kas ir Ģertrūdes ielā 14!!! Svinēju tieši 8.martā... Bija forši un vēderdejotāja bija... Smuki... Ļoti laipni apkalpoja!!! Bet nezinu vai citās dienās ir vēderdejotāja, domāju, ka to var sarunāt!!!
www.kaljan-kafe-habibi.lv
Āāā, nu vēl jāpiemin, ka līdzi man bija visādas lietiņas no kāzām, piemēram lietussargs, manas kurpītes (ka aksesuārs bildēs), mūsu kāzu glāzes, mans plīvurs, kā arī dažādas drēbītes. Fotogrāfi labprāt (sevišķi darba dienās) brauc izbraukuma fotosesijās. Turklāt būs ko bērniem un mazbērniem parādīt!
Saige, kolosāla ideja! :)))
Man bija atslēpta pudele šampja no kāzām un es biju saorganizējusi fotosesiju - vīrs kā no darba mājā tā mēs ar fotogrāfi viņu savācam un vedam uz manis izvēlētu vietiņu. Rezultātā super fantastiskas 200 bildes ar nosaukumu "Mrs&Mr pēc gada" un vēlāk vakariņas tuvā draugu lokā. Pievienoju dažas bildītes
mēs kāzu jubilejā paši sev dāvinājām ceļojumu :)
pagājušā gadā pāris dienas pēc kāzām devāmies medusmēneša ceļojumā, šogad - tāpat pāris dienas pēc kāzu jubilejas devāmies otrajā kāzu ceļojumā! romantiski, mīļi, sirsnīgi! tiesa gan - uz citu valsti, bet sajūtas tādas, kas paceļ uz spārniem.
tā nu esam sev nosolījušies - ja vien nav kādi nopietni šķēršļi - katru gadu jūlijā 2 nedēļas pavadīt divvientulībā kaut kur prom no mājām.
Mēs kāzu jubilejā aizbrauksim četratā ar vedējiem uz restorānu - iespējams uz Bīriņu pili, jo uz turieni mums bija mazais ceļojums un tur arī rakstījām vēstules viens otram, ko mums tagad dos lasīt :D Bet pēc tam esam rezervējuši lux numuriņu Hotel Spa Ezeri Siguldā, to pašu, kur pavadījām kāzu nakti! Un viesnīcā ir pirtis un baseini, iesim relaksēties!
Reku bilde, kā tagad izskatamies pēc (gandrīz) gada :D
Paldies :)
ja jau dikti gribētos, tad no excuses un saorganizētos :)
Bet ideja nav peļama:)) Ja vien mēs visas nebūtu tik aizņemtas;)
Bet, saulīt, par daudz par skādi. Neba visām te ir tāda vēlme satikties dzīvē un neba visām būtu par ko runāt.
igreta jau vienreiz pameta ideju, ka vajadzeetu taisiit precos.lv liigavu - sievu pasaakumu:)
Apsveicu, apsveicu no visas sirds!!!:* Man liels prieks par jums:)
Es ar labprāt satitku kādu no tām, kas te precējās pag.gad, jo kontakts tiek uzturēts jau krietnu laiciņu:)
Ja mans bērns nebūtu tik traka ūdenszāle varbūt es padomātu par brālīti, bet ņemot šo apstākli un to, ka finansiāli nepavilktu vēl vienu bebi - njea :) es priecājos par grūtniecēm :))))
Nu beidz! Kādā nesakarīgā vecumā? Man vecākiem bērniem starpība ir 1,3 gadi. Sākumā ir pagrūti, toties vēlāk, super! Tagad atkal pagrūti. Tieši finansiāli, jo abas studentes. Jāmaksā dubulti.
Vēroju jūs visaas jau gadu un priecājos, ka jums iet labi (ceru). Dažas jau tik pazīstams, tik pazīstamas, ka ieraugot uz ielas gatava iet klāt un sveicināt, bet droši vien uzskatītu mani par glupu. Eh, kaut varētu uzrīkot tusiņu un iepazītos ar jums visām "tuvplānā".
Meitenes, vai Jūs varat ieteikt kādu vietiņu Rīgā, kur var satikt vederdejotājas un izprovēt ūdens pīpi? Mūsu vedējiem septembrī būs 2. kāzu jubileja - gribās viņiem uztaisīt pārsteigumu...