FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Citas tēmas

Kāzu 1 gada jubilēja. Kā Jūs svināt?

La_Vita_E.. 08.06.08. 12:08 | Kāzu datums: 07.07.2007

Tuvojas musu kāzu jubileja - 1 gads. Kā parasti norisinas ši diena? Vai kāds var dod labu padomu kā nosvinēt šos svētkus? :)

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Nefertitti 01.07.08. 20:22 | Kāzu datums: 21.06.2008

nu ja, parasti vedēji kaut ko omantisku organizē, atgādinot kāzu tematiku : )

l
liencis99 01.07.08. 19:55

Kāzu dienā vedēji mūs aizveda uz Abavas rumbu, kur metām vainadziņus. Un tas viss bija ļoti skaisti un mīļi. Un domāju ka tā mums būs arī kā tāda tradīcija, katru gadu uz turieni aizbraukt, pakavēties jaukās atmiņās :)

s
sanija 01.07.08. 15:04

jā mums arī kāzu jubileja sanak pirmdienā! Domāju tajā pašā dienā kaut ko jauku sarīkot mājās un piektdien, sestdien svetdien kaut kur aizbraukt un nosvinēt. tikai gribās kaut ko kopā, nu atpūtu izkalaidi, romantiku ... nu pat nezinu.. varētu kādu mājiņu pie jūras vai viesnīcas numuriņu. Tagad esmu nesaprašanā jo gribās jauki un mīļi atzīmēt...

ashele 01.07.08. 14:58 | Kāzu datums: 14.07.2007

mums diemžēl gada jubileja iekrīt pirmdienā! un tā tāda neforša diena svinībām...bet domājam vakarā doties uz kādu restorānu romantiskās vakariņās. un iepriecināt viens otru ar dāvaniņu.

un tad kaut kad tuvākā laikā rīkosim arī omulīgu vakaru ar draugiem, kad skatīsimies kāzu video! (tas tiek taupīts kā dāvana pirmajai kāzu jubilejai, tā ka mēs to vēl pat neesam redzējuši)

tik viena lieta - nezinu ko pieklājas dāvināt pirmajā kāzu jubilejā! :) varbūt kādai nu jums ir kāda jauka ideja?

Miika 01.07.08. 14:43 | Kāzu datums: 23.08.2007

mēs domājam divatā aizbraukt uz kādu viesu namu un jauki divatā atpūsties. Varbūt vēl ieplānot kādas izklaides.

s
sanija 01.07.08. 14:37

man arī tas būtu svarīgi uzzināt! varbūt tieshām kādam ir kas padomā? vai varbūt kāda laba ideja, kā varētu atzīmēt šo dienu?

sinduciitis 08.06.08. 12:56

Jā,mani ar dikti interesē šī tēma,jo mēs bijām vedējos un tuvojas 1.kāzu gadadiena un man nekādas idejas nenāk prātā,jo laikam domas vēl tik par savām tiko pagajušām kāzām ;)