Ceļojumi un izklaide
Kāzu ceļojumi
Uz kurieni brauksiet kāzu ceļojumā?
Līgaviņas, uz kurieni brauksiet vai jau braucāt savā kāzu ceļojumā?
Mani ļoti vilina doma pavadīt medusmēnesi Grieķijā, bet nevaru saprast kad būtu vislabākais laiks uz turieni braukt? Vai kāda ir tur bijusi? Augustā tur, laikam, ir ļoti karsts, tāpēc labāk braukt septembrī?
Augusts ir ceļošanas sezona, cenas ir 3x augstākas un esmu priecīga ka dabūjām biļetes par šādu cenu.
Jā - ziemā biju Porto par 4 santīmiem (turp atpakaļ ceļš kopā ar nodokļiem), un nesen līdz Āfrikai (Marokai) par 15 Ls, bet tās ir akcijas, kas notiek nesezonā, diemžēl.
Pat ja brauktu septembrī, būtu lētāk. Man vairāk uztraukumi par izmaksām uz vietas, kas arī solās būt daudz augstākas, bet gan jau ko foršu atradīsim uz vietas :)
Par kāzu ceļojumiem, protams, ir iespēja gaidīt pēdējā brīža piedāvājumus, kuri var būt un var arī nebūt. Ir foršie piedāvājumi uz Brazīliju, Ameriku u.tml. bet tie ir tad tādi, ka jāizbrauc rītā vai kā tml.
nuuu varat man nestāstīt par ceļojumu cenām:))))) es tās ļoti labi pārzinu!!
Nu, bet lūdzu, konkrētu piedāvājumu! Paski, kura kompānija piedāvā augustā lētākas cenas! Tikai ņemsim vērā arī pārlidojumu skaitu, jo tas arī ir svarīgi!
man nevienam šeit nav jāmeklē ceļojums!un jāpierāda cenas!lai nu kur,bet ne jau šajā protālā, kur viena gudrāka par otru!
jā, protams, ka Tev nekas nav jāmeklē, bet gudri pateikt, ka tas redziet nav lēti, ka var atrast trīsreiz lētākus piedāvājumus gan Tev vajag!Neviens te neliek neko pierādīt, ja neesi pamanījusi, tad šeit cilvēki apmainās ar info, palīdz viens otram kaut ko atrast, izdomāt, bet Tu ar saviem komentāriem neko nevienam nepalīdzi! Priekš kam vispār tad kaut ko komentēt?Lai sabojātu kādam noskaņojumu?
man forumā nekas nav jāpierāda...
un tu ar saviem komentāriem kaut ko palīdzi šajā tēmā? :))
ja tev mani komentāri sabojā garastāvokli, tad nelasi tos un neatbildi:)
Vispār jau es nebiju domājusi, ka Tu man bojā garīgo, man pilnīgi vienalga, kādas muļķibas Tu raksti, vienkārši nav forši, ka cilvēks priecājas par savām biļetēm, bet Tev obligāti jāpasaka kaut kas riebīgs, bet argumentu tam nemaz nav! Vai es palīdzu? Jā, es gribēju izvērst diskusiju par reālo piedāvājumu, apmainīties ar info, kur lētākas biļetes dabūt! Un vari nelikt tos smaidiņus, Tavos komentāros nekā jauka nav!
gudrākais piekāpjas:)))
smaidiņi manā gadījumā ir, ka smīnu par cilvēkiem, kas uzvelkas virtuālajā vidē!
Nu, uzsit, uzsit sev pa plecu!;)
Bebric, patiesībā, Tu satraucai ar savu komentāru arī mani. Manas nopirktās biļetes uz Portugāli ir vēl dārgākas kā Levinia minētās.Un tad Tu paziņo, ka var dabūt vēl daudzreiz lētāk. Tad man rodas pamatots jautājums, kā Tu meklēji, jo es izmeklējos visus iespējamos variantus un kombinācijas no visām ryanair lidostām - londonām, vācijām, briselēm uc. bet man lētāk nesanāca. Tāpēc es tiešām gribētu zināt, kā var dabūt lētāk un, kur es esmu nolaidusi luni!
Ok, pieļauju, ka man vaina ir tā, ka biļetes nopirku tikai pirms nedēļas, nevis decembrī. Tāpēc tiešām gaidīšu kādu kombināciju vai variāciju! Kaut vai privāti, lai neceltos kašķis! :)
Var, var dabūt lētāk biļetes:) Portugāle 2 personām, turp un atpakaļ,biletes nav pirktas ziemā, bet pavasarī ar visiem nodokļiem 50LVL!
Bet, elfa, tur jau tas joks, ka ja domā sevi, tad jums tas ir jūnijs! Tad ryanair ir akcija, bet augustam nav!;(
Bet biļetes tika iegadātas, kad nebija akcija jūnijam un jūlijam...
jēziņ, nesaprotu kā tā var, mums ir 30LV jau tikai par bagāžu vien :D tad nu nodokļi līdz tiem 50 pat nestiepjas... slikta tēma, man tagad pilnīgi raudāt gribas padomājot, cik nauda izmesta par lidināšanos ;(
Hmm, nu, diemžēl es agrāk neskatījos biļetes, bet ja Levinia ir dabūjusi pa 235Ls, tad jau laikam agrāk bija kaut kas lētāks, tagad galīgi nav! Pat nezinu vai būs vēlāk kaut kas lētāks!
Nu, pag, pag, citi varbūt ņem tikai rokas bagāžu? elfa?
Nu ko tad vairs... priecājies, ka būs ceļojums, gan jau nākamo ceļojumu - lidojumu atradīsi lētāk... Es zinu cilvēku,kurš uz Portugāli pa 0.12 sant aizlidoja.... Draugos ir labs forums "Lētas aviokompānijas"...tur ir ko pamācīties...
Protams, ka tikai rokas bagāžu - kam man vajag vairāk par 10kg uz vienu cilvēku?! Visi kosmētikas līdzekļi man zem 100ml...bet bagāža jau tagad tikai 7euro maksā..ja nemaldos tā ir!
starpcitu rokas bagāža nav tikai maza somiņa. jā-es braucu ar rokas bagāžu jo tā sanak ievērojami letāk, turklāt rokas bagāžas izmērs ir tieši atbilstošs manam koferim, kuru nevar uzskatīt par mazu...
ja jau patreiz uz jūliju ir normālās cenās biļetes, tad uz augustu arī būs. pati pirkšu uz augustu biļetes, tā kā vēl nestresoju