FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Ceļojumi un izklaide

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu ceļojumi

Uz kurieni brauksiet kāzu ceļojumā?

b
bellydancer 25.05.09. 14:09

Līgaviņas, uz kurieni brauksiet vai jau braucāt savā kāzu ceļojumā?

Mani ļoti vilina doma pavadīt medusmēnesi Grieķijā, bet nevaru saprast kad būtu vislabākais laiks uz turieni braukt? Vai kāda ir tur bijusi? Augustā tur, laikam, ir ļoti karsts, tāpēc labāk braukt septembrī?

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
e
elfa 08.07.09. 16:26 | Kāzu datums: 20.06.2009

http://www.kolumbs.lv/index.php?id=3900 arī labi piedāvājumi!

b
bellydancer 09.07.09. 10:11

Kuras vietas jūs ieteiktu apskatīt? Es tā kā domāju par Novatours ceļojumu piedāvājumiem, jo man būs slinkums īrēt mašīnu un pašai kaut kur braukt. Labāk, lai mūs savāc un noliek vakarā atpakaļ pie viesnīcas :o)

Pēc Jūsu pieredzes: vai ir vērts braukt ekskursijā uz Hērakliju un Knossas pili. Lasu ceļojumu aprakstus un tur lielākoties ir viedoklis, ka nevēsturniekiem šī pils un labirinta apskate nav pārāk interesanta, jo tur ir tikai drupas. Kā jums likās? Bijāt tur?

Nu Santorini salu noteikti jāredz. Tikai kuru kuģi izvēlēties? Ātro vai lēno?

Uz Samarijas aizu diez vai iesim....

Kā ar Jeep safari? Esat braukušas? Ir vērts vai nav?

Ciksaprotu, tad tas folkloras vakars ir baigi labais. Visur labas atsauksmes. Jāskatās tikai vai mums viesnīcā nav kas tamlīdzīgs, jo tur arī vakaros visādas izklaides programmas...

Nu tā, būšu ļoti priecīga, ja padalīsieties ar savu pieredzi :o)

scorpio20 09.07.09. 10:27 | Kāzu datums: 23.08.2008

Knossas pils - vienas pilsdrupas, nav ko tur īpaši redzēt! Bet dažas skaistas bildes uztaisīt var.
Santorini jāredz, un labāk ar ātro variantu.
Folkloras vakars arī dievīgs.

b
bellydancer 09.07.09. 10:31

Nu man itkā negribās ņemt vairāk par 3 ekskursijām (pasākumiem), lai varam arī paši mierīgi atpūsties, pastaigāt pa pilsētiņu un suvenīrus sameklēt :o)
Tad nu man liekas, ka Santorini+ Džipu safari+ folkloras vakars būtu labs salikums :o) Bet par tiem džipiem īsti pārliecināta neesmu...

scorpio20 09.07.09. 10:46 | Kāzu datums: 23.08.2008

Es personīgi neņemtu... Mēs īrējam kvadraciklus un tāpat kā tie džipi visu apkārti izbraukājam... Santorini + folkloras vakars ir OK! Nenoželosi...

e
elfa 09.07.09. 11:39 | Kāzu datums: 20.06.2009

Mēs bijām - Santorini, Elafonisi pludmalē, Izgājām 16km ar kājām pa Samāriju, bijām Idas kalnā un alā, Matalā, bijām nacionālajā vakarā, Kournas ezeru, Gramvusā, apskatījām Hanju naktī...un vēl daudz un dažādās vietās... 3 visspilgtākie apskates objekti, kur ja vēlreiz tur dotos noteikti apskatītu - Gramvusa, Izietu Samārijas aizu - jo tie, kas to izdarījuši ir sajūsmā- gan par aizu, gan par pilsētiņu Aghia Roumeli pie Lībijas jūras, kurā iznāk pēc aizas gājiena un kur nu vēl fantastiskais brauciens ar jahtu no Aghia Roumeli.... un tad protams Santorini, kurā mums bija tā laime uzkavēties 6dienas! A uz Santorini devāmies ar ātrgaitas kuģi - 2h un galā, ar lēno laikam esot 5 vai6 stundas

Knosas pilsdrupās ir bijuši daudzi paziņas- nu drupas kā drupas... mums vismaz tādi apskates objekti neinteresē!

b
bellydancer 09.07.09. 11:47

Jums, es skatos, diezgan ilgs ceļojums sanācis. Mēs tik īsā laikā tikai dažas ievērojamākās vietas paspēsim apskatīt. Bet nu nekas, varbūt kādu citu gadu atgriezīsimies :o)

e
elfa 09.07.09. 11:54 | Kāzu datums: 20.06.2009

Nu jā, bet konkrēti krētā bijām tikai 8dienas...nemaz tik daudz!

liepajniece 10.07.09. 02:08 | Kāzu datums: 08.08.2009

Gribeju jautat, vai kada ir bijusi uz Karibu salam/juru - vienalga kuru no tam visam. Gribetos zinat par to kaut ko vairak, jo mums varbut velk uz to pusi :)

L
Lovestoryes 16.07.09. 15:22 | Kāzu datums: 15.05.2009

Mēs bijām 17. maijā kāzu ceļojumā Krētās, lai gan tā bija vīra mātes dāvana, zinam, ka katram izmaksāja uz 200 ls. Bet mums bija all inclusive, 3x ēdām, dzērām ko gribam un kad, viesnīca laba.. no numura skats uz jūru, mums arī numuriņš bija jaunlaulāto - ar to skatu uz 'jūru, numurā bija vīna pudele, ziedi un apsveikumu kartiņa no viesnīcas administrācijas. Bet es, nākošreiz rezervējot šo viesnīcu Malijā, lūgtu klusāku numuru, jo mums sanāk ka logi bija uz pagalma pusi, kur notiek vakara izklaides, baseins utt. un tad nu nācās pāris naktis gulēt ar vati ausīs, jo atbraucos no ekskursijām un kalniem vienk. nevarēja aizmigt no trokšnu neizolācijas. Viņiem nav pakelogi un durvis, āpēc visu dzird. Bet tur ir ok, pat ļoti.

Bet pašas krētas.. mēs nēmēm mašīnu uz 5 dienām, samaksājām ap 30 EUR par dienu. Un tad laidām kur gribam, izpētījām karti, mums ar ieteica maršrutus, nopirkām grāmatu ar aprakstiem un marrutiem un laidāmies, super, īpaši atzīmēju - Matala, kas ir dienvidos, tur ir pasaikna jūra, siltāja nekā Z krastā, tur ir pasaikanas smiltis, tādas kā mazi akmentiņi, bet nepielīp pie ādas. Atz;imēju Moni Prevelli pludmali un tur ir arī klints aizas, no kurām iztek upe', fantastika.
Un Vai pilsēta kur filmēja reklāmu Bounty.

Bet!! mēs bijām 17. maijā līdz24. līdz ar to-pirmās 3 dienas bija kādi 20-23 grādi, nu tā pietikami labi, kamēr aklimatizējāmies, bet uz beigām ap 30 grādiem.. super, iedegums fantastiski viegls un nesāpīgs. Bet skatījāmien laiku i-netā. nevar uzminēt, jo Krēt''as vienmēr pūš mazs vējiņš un no kalniem nāk mākoņi, tāpēc laiks ir neprognozējams. Labāk jaziņu ņemt.. augustā gan laikam būs īsta vasara.

L
Lovestoryes 16.07.09. 15:22 | Kāzu datums: 15.05.2009

Pāris bildes

I
Inga08 16.07.09. 15:34 | Kāzu datums: 08.08.2009

kā jūs darījāt ar pasēm?

L
Lovestoryes 16.07.09. 15:41 | Kāzu datums: 15.05.2009

ņēmām vecās pases un mierīgi lidojām, jo pases ir derīgas 30 dienas, līdzīgi kā tiesības. Un, kamēr tu pasi neuazinesīsi uz pases nomaiņu, tikmēr tev ir vecais uzvārds.

Tur bez raizēm. Bez tevis neko neviens neizdarīs. Vienīgais, kad 30. maijā aizgāju uz pases maiņu, tur jau datu bāzē redzēja, ja bija laulība un mainīšu uz vīra uzvārdu.

L
Lovestoryes 16.07.09. 15:44 | Kāzu datums: 15.05.2009

NO Krētām vēl iesaku Lasiti kalnus, kur atrodas Zevsa ala, kur viņs pēc leģendas ir dzimis, herakliona, Knoss, kuru jau te pieminēja, Saprast uz kurieni braukt šeit no Rīgas nav iespējams.

Es arī mēģināju izplānot un lasīju ieteikumus bet, mīļās meitenes, kuras brauks uz Krētām, mans un vīra ieteikums, un pieredze no ctā, ko redzējām, kā darīji citi - ja ir kādam no jums tiesības. - pie viesnīcām parasti ir auto rente-tik daudz mašīnas, ar un bez konidicionieri utt. mēs ņēmām FIAT ar konidicionieri, super mašīnīte - 30 EUR par dienu, bet ja ņem uz vairākām dienām, tad ir atlaide, mēs uz 5 ņēmām.

Un tur pat viņi iedos jums 100 un 1 auto karti, un pstāstīt maršrurus, Krētas ir mazas, ja neb;utu kalnu ceļi, tad pa 3 stundās no R uz A tiktu kā likts.

Un tad, skatoties cik Jus dienas ir ceļojums, saŗēķinat, ko katrā dienā darīsies, mēs sākumā atpūtāmies viesnīcā. 2. dienā laidāmies uz Lasiti un Agios Nikolaus, gribējām uz Spinalongu, bet nepaspējām, jo kuģīši iet līdz 16:30.
Tad izpeldējāmies un braucām atpakaļ uz viesnīcu, Malijā, lai paspētu uz vakariņām līdz 21:30.

Otrajā dienā tad jau apmeklējām Spinalongu, katras 30 min iet kuģīties, mēs ņēmām bez ekskursijas, jo bija nopirkta gr';amatiņa, kur ir viss, ko saka gide, un paši mierīgi staigājām tur, kur gribējās.

Tad 3. braucām un Vai kur BOunty filmēja, caur D krastu un tad pa autobanu atpakaļ.

4. braucām uz D krastu - Matala, super vieta-pa īstam beidzot visu dienu peldējāmies, iesakām paņemt masku jo ir pasakains jūras dibens un zivtiņas.
5. braucām uz Herakliju un Knosu, un staro Malia un Herakliju atrodas skaists akvārijs ar haizivīm utt.

6. dienā braucām atkal caur Herrakliju uz D krastu uz Moni Prevelli, kur ir Kurtalionas aiza - upe iztek jūrā, tur ņēmām katamarānu pa 10 EUR visu dienu un augšā pa upīti uz pikniku, tur ar peldējāmies, apkārt kalni..mmmm..

6. dienas vakarā atdevām mašīnu mazliet piecūkotu, bet teh. kārtībā, (bija full apdrosīnāšana), un pēdējā 7. dienā pa viesnīcas jūru ņēmāmies un gājām uz pilsētiņu kaut ko eksotisku ieēst, līdz 15:30 mūs savāca autobuss uz lidostu.

Tā kā.. te visu var saplānot, bet ja ņemt ekskursiju - pa karstiem autobusiem, karstumā, pa cilvēku bariem, ne bildes uztaisīt, ne ko dzirdēt var-viss ātri ātri, tad atkal autousā, tad nez kāpēc izdod stundu brīva laika a darīt te nav ko stundu.. nu nē. tomēr paši un ir ok.

Uz ceļiem ir drošāk 100% nekā pie mums, kalnos tik braucat ar ātrumu līdz 60- Km/h un viss kārtībā, citādi neizbaudīsiest visu,ko tur daba piedāvā..

L
Lovestoryes 16.07.09. 15:47 | Kāzu datums: 15.05.2009

Matala

L
Lovestoryes 16.07.09. 15:49 | Kāzu datums: 15.05.2009

Kortaliona pie Moni Prevelli dienvidu pusē

I
Inga08 16.07.09. 15:53 | Kāzu datums: 08.08.2009

ļoti jauks ceļojums jums. Vai biļetes un viesnīca jums bija rezervēta caur kādu ceļojumu aģentūru? Mums it kā bija domā braukt tepat pa Latviju un tad kaut kad oktobrī, novembrī kaut kur tālāk, jo nezinām kā ar naudām būs un bail par tām pasēm, jo man it kā teica, ka pase derīga 1 mēnesi, bet tikai Latvijā. Bet 200 ls uz cilvēku par ceļu un viesnīcu nav tik traki, gan jau mums arī kāds naudiņu uzdāvinās :)

L
Lovestoryes 16.07.09. 15:59 | Kāzu datums: 15.05.2009

Nu jā, parasti uz kāzām dāvina kāds naudiņu, mums sanāca, ka 'dāvanās gandrīz kāzas atmaksājās, lai gan mums bija tik 11 galvas. Bet ceļojumu mums uzdāvināja, jā, es skatījos caur Alidu pirkts, piedāvjums bija uz 17. maiju par 200 ls uz pers. 4 zvaigznes viesnīcā, tik mēs domājā, ka brauksim otrreiz uz Krētām, un to darīsim noteikti, ir vērts gadiņu parauties, lai tur tiktu, tad neņemsim viensīvu tik labu, bet ņemsim tik lai tikru līdz avio biļetēm, jo tāpat uz krētu ir ļoti dārgas avio biļetes, nu tad ņemsim lētāku viesnīciņu, jo tev sanāk tik un tā pa dienu būt apkārt, bet tad jātraucas uz vienīcu, nu vismaz uz vakariņām, ja tu paspēj un neesi nekur iekodis, tāpēc no Austrumiem braukt visu penteri tik lai pārnakšnotu.... es iesaku ņemt lētāku viesnīcu, mašīnu un braukt, jo līdzīgi kā lietuvā, ik uz osļa ir izkārtne rooms rent un ļoooti lēti par nakti.

L
Lovestoryes 16.07.09. 16:04 | Kāzu datums: 15.05.2009

Pirms mēs uzzinājām par plānoto kāzu ceļojumu, mums jau bija rezervēts Spa hotel Ihaunijā Sāremā, ideālas cenas bija - 69 EUR abiem, DBL rooms, ar pilnu SPA kompleksu. škiet saucās Johan Spa hotel.

Bet par pasēm, es agrāk pirms mūs saīsināja strādāju CSDD, un tā bija parasta parā'dība, kad nāca mainīt tiesības, jo redz apprecējās. es saku, bet jums datu bāzē vēl iz vecais uzvārds, vai jūs pasi jau jaunu saņēmāt - nē.. es saku nu tad ejit mainīt pasi uz pases daļu, un tad, kad nomainīs pasi jūs arī būsiet visur ar jaunu uzvārdu.

Turklāt, tev bi;letes jau ir ar veco uzvārdu vai nē? un pasē ar-lidostā pārbauda personību, un tas arī sakritīs. Tā kā.. ja tu neej mainīt pasi, tad tā vēl iz derīga lidojumiem, es pati tač aizlidoju un atlidoju, veselu nedēļu biju prom, bet katram gadījumam ''nēmām laulības apliecību, ja nu kas, bet nevinam jau to nevajag. Tikai viesnīcā skatījās jocīgi ka dažādi uzvārdi bet jaunlaulāto numurs, nu tad skaidrojām ka esam yust merried

L
Lovestoryes 16.07.09. 16:06 | Kāzu datums: 15.05.2009

un vēl.. ja kāzas ir piektdien, bet lidojat kaut kad pa brīvdienām, zagss tīri fiziski nenesīs datus uz pases daļu, un bez tavas ziņas pasi neviens nemainīs, tā kā uz ES valstīm točn droši.