Ceļojumi un izklaide
Kāzu ceļojumi
Uz kurieni brauksiet kāzu ceļojumā?
Līgaviņas, uz kurieni brauksiet vai jau braucāt savā kāzu ceļojumā?
Mani ļoti vilina doma pavadīt medusmēnesi Grieķijā, bet nevaru saprast kad būtu vislabākais laiks uz turieni braukt? Vai kāda ir tur bijusi? Augustā tur, laikam, ir ļoti karsts, tāpēc labāk braukt septembrī?
Nu bet es taču tik nesen nopirku biļetes un izvēlējos pietam lētakos datumus. Bija viens mazliet lētaks variants, kur bija jālido ar 3 lidojumiem turp 3 atpakaļ.
Kā jau minēju - esmu arī uz Porto bijusi par 4 santimiem, kad Ryanairam bija akcija - 1 santims par lidojumu ar iekljautiem nodokljiem.
Bet nu vairs necerēsiet uz akcijām. Piemirsu gan pateikt ka pašas biļetes izmaksāja katram ap 100 Ls, bet jāņem vērā, ka Ryanairs uzlika stulbo likumu, ka par online iečekošanos jāmaksā par katru lidojumu. Cita iečekošanās veida nav. Patiesībā tā ir krāpšana, jo online iečekošanā tērēju savu internetu un savu printeri un papīru, tai naudai vajadzēja būt klāt biļetes cenai.
Tā ka ja plānojat braukt ar Ryanair rēķinaties, ja nepērkat akcijas biļētes, tad katram lidojumam biļetes cenai nāks vēl klāt 4 LVL.
Nepiekritīšu.... var atrast biļetes, kam nav par online chek in jāmaksā!!!!! VAR!!!!! Arī tagad var, kad tas likums ir pieņemts!
Nu jā, var.. ta var. Bet ja mums ir konkrēti atvaļinājuma datumi, tātad, ja gribam izlidot 10.augustā un atgriezties 23.augustā, tās izvēles iespējas jau nav daudz. Kā arī nevēlamies nakšņot vai ilgi uzturēties vienas pilsētas lidostā, kā arī gribam ielidot Porto un aizlidot no Faro. Vai nu nemākam atrast, vai mums prasību par daudz vai vienkārši tagad mierinu sevi! Mums tagad sanāk ļoti ērti - katrā lidostā ne vairāk kā 4h jāgaida. Ceru, ka Ryanieris nekavēsies vai nesteigsies.
nevajag mani mācīt, es ļoti labi zinu kādi ir rokas bagāžs izmēri, nebūt nebiju domājusi par mazu somiņu, nesaprotu no kurienes tas tika izrauts!
neviens tevi nemāca. ko vari cepties?!!
Es necepos, vienkārši nevajag savu komentāru adresēt man, jo es neteicu, ka rokas bagāža ir maza somiņa!Ja nepamanīji, es ar Tevi nediskutēju, bet ar kaamitis un elfa!
ak jēziņ, ļoti atvainojos, ka es princesi esmu aizskārusi!!!!vairāk ar tevi nediskutēšu, lai neievainotu tavu maigo dvēselīti
Dziļi paklanos un atvainošanos pieņemu!;)
Jap, paskatījāmies, var arī tagad aizlidot 2 par ~180LVL (lētāk tiešām neatradām), bet datumi, kādi nu tur viņiem izdevīgākie (ne mums), jāgaida diennkats vienā lidostā. Pierunājāt, var atrast lētāk, bet ne datumi, ne pārlidojuma nosacījumi mūs mūs neapmieirna. Forši ja kādam tie datumi der ;) Mums nea.
Mums decembrī bija PIRMSkāzu ceļojums uz Taizemi. Uz to krājam gandrīz gadu. Tas ir tā vērts.
Mēs kāzu dienā vēlu vakarā pēc viesībām lidojam kāzu ceļojumā.
Dosimies uz Itāliju.Noīrējām apartamentus klusā pilsētiņā kalnos.
Mūsu kazu ceļojums bija arī ar Ryanair starpniecību caur Liverpūli,tad bija labs piedāvajums uz Sardīniju, kur pavadījām nedēļu un tad uz Barselonu ar draugiem, kuriem uzdāvinajam biļetes caur Londonu 2per.kopā turp un atpakaļ 30Ls,un caur Londonu uz mājam, kopa pavadot kolosālu medusmēnesi:) Tur ir jaņem vērā, ja čekojies online 0Ls vēl joprojām, maksāt ar visa electron(kaut vai ar draugiem sarunāt) 0Ls nodokļi klāt, un rokas bagāža ar kuru pilnīgi pietika 0Ls klāt! Ryanair regulāri parādās, ka ir akcijas, bet īstās ir tad, kad uz stokholmu pirmajā lapā rāda 1-3Ls,tad arī citos maršrutos ir lēti vismaz 1mēn.iepriekš un var gadīties,ka nedēlu vēlāk ir lētāk neka iepriekš rādija!!! Man vīrs diemžēl ir Vācijā nu jau 5mēn.tāpēc čekoju Ryanair un ne tikai gandrīz katru dienu:) Ja kādai vajag palīdzēt, droši griezieties, jo ļoooti patīk ceļot :)
Ja vēl neesat izdomājuši kur ceļot - Ryanairam jauna akcija - lidz 11. jūnijam var dabūt biļetes pa lēto.
Tagad žēl, ka jau nopirku, bet kurš varēja zināt, ka akcija būs vasaras biļetēm?
Mēs pavadijām medusmēnesi Spānijā :) ( 10dienas)
Šogad dosimies atkal :)
Mūsu medusmēneša ceļojuma plāni šodien pilnībā izmainījās!!! :)) Nebrauksim, kā bija plānots, uz Bavāriju, Alpiem un Austriju, bet gan lidosim uz Itāliju! :))
:/ jau lasot šos komentārus ir skaidrs, ka es ar savējo neesmam vienīgie, kas ir pārmeklējuši lidojumu un viesnīcu piedāvājumus. Un mani tas konkrēti tracina, jo es pilnīgi neatrodu nekādas nenormāli lētās biļetes. Par ja biļetes cena ir kaut kādi mazāki lati (zem 10 nav izdevies atrast) tad kā lai tiek vaļā no tiem nodokļiem utt....
eh. Atmetām ar roku Itālijai, Horvātijai un Turcijai. Lai nav!
Brauksim uz Sāremā un pavadīsim dažādos SPA 2 nedēļas un mierīgi baudīsim romatiskos piedāvājumus. Un viss. Perfekts medusmēnesis bez nekādām svīšanām autobusos, nekādu cilvēku pūļu, nekādas skriešanas vai nīkšanas lidostās. punkts.
Mes laikam uz Saaremaa aizlaidīsim,kādām 4 dieniņām.Noīrēsim kādu brīvdienu māju ,vai kempingu un kārtīgi atpūtīsimies :)
Te palasot, liekas, ka visas jaunaas ligavians tiksies siltajas zemes vai sarema :)
Gribeju pajautat, vai kads ir pabijis medusmenesii Irija vai Skotija? Vai varbut Kanada? Kada pieredze? ar kadu kompaniju lidojat?
Irija un Skotija-tiešām iesaku apskatīt!Ļoti skaista daba,bet laika apstākļi nevisai :( Pārsvarā lietains :( :(
nebijām gan tur medusmēnesī, bet vienkārši paceļojām - skaisti jau bez gala (bijām maija sākumā), taču vairāk par nepastāvīgajiem laikapstākļiem (ejot laukā spīd saule, bet pēc pus stundas jau apmācies un līst) vairāk nepatika nepārtrauktais vējš. Bet, ja neņem vērā šos sīkumus, Īrija ir tiešām skaista!