Kāzu plānošana
Transports
Kāds bija jūsu kāzu auto?
Meitenes, kāds auto Jūs veda skaistajā dienā?Un cik maksāja?
Digna, mēs Jelgavā īrējām!
Mums arī bija melns Chrysler Voyager, vēdēju auto! Ļoti ērts priekš līgavas :))
Paldies Anminka un Ilssy! :) Informācija man noderēs :)
Mums bija balts limuzīns, samaksājām 150 Ls par 5 stundām! Mums kāzas tika svinētas pie Rāznas ezera, limuzīnu nomājām Rēzeknē!
Ilssy,kur Jelgavā ir iespēja īrēt?
skaisti ;) mēs gan joprojām meklējam retro stila auto savām kāzām - jāsaka kā ir - īpaši viegli neveicās. Varbūt kādai ir kādi ieteikumi?:)
Mēs gan braucām paši ar savu auto-peugeot 407! Skaista, liela un ērta+ kolosāli izrotāta! Un galvenais arī bez maksas =)
es ļooooti ceru, ka mēs savās kāzās vizināsimies ar skaistu, sarkanu auto, kas redzams grupas "Tumsa" video klipā http://www.tumsa.lv/?id=24 (dziema "Lai būtu tā"). Žēl tik, ka nezinu kā šo auto sauc.
Liene84,
Juusu mashiina vienkaarshi burviiga, ljooooti patiik taadas :) mees arii gribeejaam ko liidziigu - ZIS 110. Mashiina vienkaarshi ideaala, es vinaa pilniigi iemiileejos! tachu taa kaa taa ir saglabaata originaalaa no 50-tajiem, taa skaneeja kaa traktors!!! nu paaraak skalja... :0
Taapeec mees palikaam pie Chaikas - arii smuki! daargi gan sanaaca - 60 Ls/h, kaut gan saakumaa runa gaaja par 50 Ls/h.. Tie paardeveeji arii taadi viltiigi... :/
Tu domājo par sarkano skaisto?
Es ļoti ceru, ka man tētis aizliks labu vārdu savam paziņam un mēs tiksim pie šī jaukumiņa. :)
nu vispaar es biju domaajusi par Liene84 auto :P
Tava sarkanaa arii smuka, bet man vairaak patiik taas apaljaas mashiinas formas :)
par retro autiņiem jāzvana uz Motormuzeju.
tikai jārēķiņās,ka retro autiņi brauc ne visai ātri. bijām kāzās,kur jaunie brauca ar retro auto. vilka šis uz 80km/h un ja ceļa garums no baznīcas līdz viesu namam ir 150 km.......pusdiena paiet,kamēr uz to viesu namu tiek.
mums bija mūšu pašu mašīna un viss bija baigi forši!
Mans brāļuks reiz teica, ka viņš savām māsām uz kāzām dāvinās braucienu ar limuzīnu. Tagad viņš dikti cītīgi tur savu doto vārdu pagājušo vasaru dāvinaja māsai, šogad arī es saņemšu savu braucienu ar limuzīnu savā īpašajā dienā:))
Kaut patiesībā uzskatu, ka limuzīns ir lieka tērēšanās, bet nu dāvana paliek dāvan un ar prieku to pieņemšu:))
Mums būs Audi allroad, arī liela un ietilpīga :) un bez maksas jo vedēju auto.
Mēs autonomā lexusu- no 4dienas vakara līdz 1dienai- 140 Ls
Mums būs vecāku Chrysler Voyager - ģimenē saukts par pelēcīti:) Ietilpīgs un skaists...Izskatīsies kā gluži vai limuzīns:D
Mums būs mūsu personīgā mašīnīte-mersedes jeb ,kā mēs saucam-makintošs, kuram bākā pašiem jāielej 'zupiņa"un jāuzprišina-floristes pacentīsies
paldies! es ar biju starā par mūsu auto!
bet mums nebij baigi skaļā... tam drauga tēvam, kas mums auto iedeva, pieder auto serviss, tad nu mašīna bija restaurēta un ideālā stāvoklī! bet tas, ka brauca uz 70-80 km/h, tas gan.. bet mums nekur tālu nebij jābrauc, ta ka viss bij ok, pat forši, ka tā lēnām braucām, kad tad vēl dabūtu ar tādu vizināties!
bet vislabākais bija tas, ka, braucot no Raganas uz Turaidu, mums aizmugurē piebiedrojās vesela kolonna ar motociklistiem ar tiem lielajiem ar hārlijiem! un mēs jau lēnu braucām, bet šie neapdzina, visu ceļu aizmugurē turējās, pretī braucošie drošvien domāja, ka speciāli, un baigi visi pīpināja :D
...būs šāds
www.limolux.lv :)