Kāzu plānošana
Transports
Kāds bija jūsu kāzu auto?
Meitenes, kāds auto Jūs veda skaistajā dienā?Un cik maksāja?
mums bija limuzīns no Car4rent un joprojām priecājos par šo izvēli - vietas daudz, šoferītis kolosāls. Kamēr braucām no Jelgavas uz Ķekavu, iedzērām šampi, papriecājāmies, pafotografējāmies tur visi - vedēji, fotogrāfs un paši. Ne par ko nemainītu pret standarta auto.
:)
nu Z4 varbūt vēl varētu būt pārdomu vērts :)
Rollce Royce jau vispār :)
mums bija no sejienes www.abnet.lv/auto.... loti labs un smuks limuzins, ar loti laipnu soferiti! paldies, Gatis, par tik patikamu brauksanu!
p.s. tur pat var ari masinas puskojumu pasutit un ligavas puski. meitene floriste bija loti jauka.
es jau ar nebūtu sūdzējusies par balto Rollce Royce, bet uzzinot to, ka viņam visi paklājiņi ir no kaut kādas dabīgās ādas, mīksti, pūkaini, kurus nevar iztīrīt un kuri pēc tam jāpasūta jauni - kam man radīt tādas problēmas radiniekam???
nekas, aizbrauksim pie radinieka-šoferīša ar bildēm, tad arī apskatīšo balto limuzīnu, kas viņam stāv pagalmā :D
jā, nu tad jau klapatas maksimālas ar tiem paklājiņiem :) tādā dienā gribas jau, lai ir skaisti un ērti un nav jāsatraucas par visādām lietām :)
tieši tā! tāpēc jau nevēlējos viņu vēl vairāk apgrūtināt! tā apt jau nezinu kā viņam pateikties par to, ka sestdienu pavadīja kopā ar mums, nevis sievu un abiem mazajiem bērniem... bet nu galu galā, kam tad radinieki un draugi domāti?
kur dabūjāt šo mašīnīti?
īstenībā kāzas ir tas laiks, kad ir iespēja paskatīties, cik svarīga Tava skaistākā diena ir tiem, ko uzskati par tuviem radiem un draugiem. Es nedomāju objektīvus iemeslus, kāpēc cilvēki nevar ierasties, bet tādus gadījumus, kad redzi, ka tam cilvēkam tas absolūti neliekas svarīgi priecāties kopā ar Tevi par šo burvīgo notikumu. Esmu redzējusi tādus gadījumus un tāpēc visādus tālos radus un paziņas neaicināju. Es nesaku, ka vajag atstāt sievu ar maziem bērniem mājās vienu visiem tagad, bet tas žests vien parāda, cik Tu ar saviem svētkiem esi tam cilvēkam svarīga :)
Ei, tas ir lieliski!
Man patīk Tavs kāzu auto :D
Ta jau manos rados ir pieņemts, ka viens otram cenšas palīdzēt pēc iespējas vairāk un par to naudiņu nekad neprasa :)
Par mammas brālēnu, kurš mūs izvizināja biju tiešām pārsteigta, jo viņu nebiju satikusi kādus gadus 7 vai pat 8!!! man māsa gan mēdz satikties ar viņa māsu (viņi tur visa lielā ģmene dzīvo vienā mājā :D ) tad nu radinieka mazā māsa ar vēl piespēlēja, ka tak vajagot palīdzēt, ka nevienas citas mašīnas mums neesot :D Bet diena tiešām izvērtēas pasakaina! Radinieks pat neapvainojās, ka netika aicināts uz vakra daļu, lai gan gribējām viņu paaicināt uz vakariņām, bet kamēr mēs visus vārtus pie viesu nama izgājām, šis jau visu bij no mašīnas izkrāmējis, pārlicis manu vecāku mašīnā :) es par to tā priecājos :) gribējām viņam dāvanu karti uzdāvināt, bet vienīgais ko viņš paņēma bij šampanieša pudele :D
Tiešām prieks, ka man ir tādi radinieki! Kaut katram tādi būtu!
Patiesi, kaut visiem tādi būtu :)