Kāzu plānošana
Transports
Kāds bija jūsu kāzu auto?
Meitenes, kāds auto Jūs veda skaistajā dienā?Un cik maksāja?
Mums bija Mitsubishi Spacewagon...Bija ļoti ērti...un izmaksāja tikai tik cik šoferītim:)
iekšā bija arī tv, kur mums par prieku visu dienu tika atskaņoti Scooter dziesmu klipi :) tā kā precējāmies dienā, kad Scooter uzstājās Ogrē un mēs uz koncertu nevarējām tikt, tad šoferis kaut kur, kamēr laulājāmies baznīcā bija sadabūjis šos ierakstus :D
Sēdēšana bija ļoti ērta ar lielo kleitu pat sēžot mašīnas aizmugurē :)
Sākumā bijām domājuši īrēt Čaiku, bet aizbraucām pie saimnieka un viņam bija arī šis fantastiskais Fordiņš man uzreiz bija skaidrs, ka šī būs mūsu kāzu mašīnīte. Izmaksāja 350ls visa diena un ceļš mums bija diezgan - no Rīgas uz Saulkrastiem un no Saulkrastiem caur Raganu uz Valmieras rajona Brenguļiem.
Ļoti smuks mašīnas rotājums! :)
Beigu beigās bija Nissan Pathfinder:) Man jau ļoooti patika:) Gribējās gan Infinity ...lielo, bet tai nebija apdrošināšana...ņēmām no vīra darbiņa...maksājām tikai benzīnu:) Bildīti ielikšu vēlāk, jo bildes mājās...
mums bija Infinity
apdrošināšana???
par to pat neaizdomājos, var jau būt bija, jāprasa vīram, viņš visu kārtoja
Paldies...Pati taisīju :)
Super pieskaņojās šoferīts, kaut arī netīšām, bet forši izskatās. Viesu acīs izskatījās, ka pat tas ir saskaņots :)
Ozolini, super! Man ļoti patīk ozollapu rotājums, laikam pieskaņots jūsu uzvārdam, bet arī vispār, man vienmēr ozzollapas un meijas liekas tik svinīgi un latviski, rada pasakainu svētku noskaņu!