Kāzu plānošana
Kāzu foto, kāzu video
Kā lai atrod fotogrāfu?
Padalieties, lūdzu, kā jūs atradāt savu kāzu fotogrāfu? Internetā meklēju, bet viņu taču ir tik daudz! Pēc kā, lai izvēlas, kuru ņemt? Daudziem nav iespējams apskatīt bildes, tas man, protams, nepatīk. Pēc cenas vien? Tas jau arī nav nekāds īstais rādītājs. Vēl problēma, lielākā daļa fotogrāfu ir Rīgā. Mums kāzas Kurzemē, tas nozīmē, ka izmaksas palielinās. Vietējos fotogrāfus arī nezinu. Nu īsāk sakot, tāds zināms apmulsums šajā jautājumā.
casablanka - www.lifestory.lv - pa fantastiskam cenam un looooti labas bildes
Varbūt kāda meitene no Vidzemes puses varētu padalīties ar pieredzi par vietējiem fotogrāfiem! :)
Siguldā - Valdimirs Tjurins, bija labi un nedārgi
jasaka, ka lai ari pati bildeju kazas (starp citu- varbut kadai vajag 2 kazu fotografes? ;)), visiem un vienmer iesaku Andreju Zavadski. andreart.lv pati savas kazas ari noteikti vinu aicinasu...
jā - man jāpiekrīt, ka Andrejs ir fantastiski talantīgs, viņa fotogrāfijas nav foto, bet ir bildes ar sajūtām, bet MANA UZTVERĒ es vinu nevaru sasaistīt ar kāzām, nezinu, varbūt tapēc, ka uzskatu ka kāzu bildēm ir jābūt nolasāmām pat dundukam (lasīt vecmāmmiņai un tantei no laukiem) un kaut kā MAN ŠĶIET, ka viņa stils labāk izpaužas vārdu vientulība, liktenīga, sāpe, askētika kontekstā...
vēl reiz saku tas ir tikai manās izjūtās.
bet tiesam cepuri nost - tas ir talants ar lielo T
Meitenes, neviens jau nesaka, ka Andrejs nav labs vai talantīgs! Bet vai iparasta ģimene to spēj pavilkt???? (Man neskauž-esmu reālists)
ne, lielaka dala nevar un tiesi tapec Zavadskis ir, var teikt, ekskluzivs fotografs. Un es nebut neuzskatu, ka tas butu slikti...
parastai gimenei vinu nevajag :)
jau vesturiski ir - māksla ir tikai priekss aristokratiem :)
Taaa jau tada gaumes lieta!Man piemeram Andreja darbi nevisai patik!Parak maksligas bildes !Te jau dazi fotografi pafotografe gadinu un iedomajas ka baigie speci!Prasa 1500 Ls Man tas liekas smiekligi!
starp citu- Andrejs nefotorafe "vienu gadinu"
protams, esmu dzirdejusi vairakus viedoklus par to, ka parak maksligi un ta... Bet nu ka fotografe varu novertet to darbu un man tas bildes skiet vienkarsi genialas un es noteikti gribu tadas no savam kazam.
Kādas 10 Andreja bildes es vēlētos, bet visas gan nē .... ir tur tomēr ļoti daudz samākslotības.
Varu ieteikt Sergeju Getnikovu. Viņš tiešām ir super. Es zināju, ka kāzu bildes būs skaistas un būs nofotogrāfēti īstie mirkļi, bet, ka būs tik skaisti, negaidīju. pievienoju vieno no bildītēm, bet vari vēl apskatīt draugos - Anda Līne un pašam fotogrāfam mājas lapā www.fotograf.lv. varu palielīties, ka viena no manām bildītēm tikusi nedēļas bildes statusā :)
Ja nepieciešams tieši no Vidzemes, vari ieskatīties www.radosi.lv
:D ko tik par sevi var neizlasīt...
www.pluume.lv Martins Plume-fantasika :)
Ja jau visi reklamē savus fotogrāfus, tad es arī :D
Andris Krastiņš, mob.t. 26449358 , lūk, precos,lv:
http://www.precos.lv/pakalpojumi/kazu-foto/client.php?client_id=1528322
Manas kāzu bildes:
http://www.draugiem.lv/gtop/?hsi7cg6
Es vel vienu Andreju varu ieteikt.. http://fotki.lv/fotohudozhnik/153210/
Un cik fotogrāfs izmaksāja, uz cik h? Un kādā formātā tu saņemi bildes - CD?