FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzu foto, kāzu video

Kā lai atrod fotogrāfu?

Mīce 07.11.07. 21:13 | Kāzu datums: 28.06.2008

Padalieties, lūdzu, kā jūs atradāt savu kāzu fotogrāfu? Internetā meklēju, bet viņu taču ir tik daudz! Pēc kā, lai izvēlas, kuru ņemt? Daudziem nav iespējams apskatīt bildes, tas man, protams, nepatīk. Pēc cenas vien? Tas jau arī nav nekāds īstais rādītājs. Vēl problēma, lielākā daļa fotogrāfu ir Rīgā. Mums kāzas Kurzemē, tas nozīmē, ka izmaksas palielinās. Vietējos fotogrāfus arī nezinu. Nu īsāk sakot, tāds zināms apmulsums šajā jautājumā.

11 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
B
Billijs 04.04.09. 18:35

Pievienojos Dmitrija iepriekš rakstītajiem komentāriem.

Ceru uz to, ka asociācija izvērstos par tādu stabilu institūciju kur kāzinieki ar uzticību varētu meklēt fotogrāfu atkarībā no savas gaumes un maksātspējas, neraizējoties par to, ka kvalitāte varētu būt slikta vai arī fotogrāfs jebkādā veidā sniegtu neadekvātu pakalpojumu.

Upmale 05.04.09. 11:58 | Kāzu datums: 25.07.2006

Ja vairāki vienādas kvalitātes fotogrāfi prasītu krasi atšķirīgu cenu un tam lētākajam būtu pilns ar pasūtījumiem, bet dārgākie sēdētu tukšā, tad, lai cik humāna būtu asociācija, lētākais ātri vien tiktu norakts ;)

Dmitrijs_Mokejevs 06.04.09. 11:59 | Kāzu datums: 15.08.2008

par laimi tā ir utopija :)

bebriic 06.04.09. 12:03 | Kāzu datums: 07.08.2009

nu re-man nav noslēgts līgums ar fotografu-kāzu asociācijas biedru, jo kaut kā neticu līguma spēkam šajā situācijā, par spīti tam ka esmu jurists. uzticos jūsu piesauktam "zīmolam"- LKFA biedrs:))

Dmitrijs_Mokejevs 06.04.09. 19:29 | Kāzu datums: 15.08.2008

būtu interesanti uzzināt, kāpēc līgumam nebūtu spēka dotajā situācijā? Piemēram Asociācijas piedāvātais līgums ir fotogrāfu un juristu veidots.

A
Anna_Pugacova 10.08.15. 17:09 | Kāzu datums: 11.07.2015

Man kaazas bija 11. julijaa Rigaa.
Fotograafs bija Martins Plume. Atsauksmes biju salasijusies labas tepat precoslv

Tagad iet jau piektaa nedeelja, kad veel no bildeem neesmu ne duumu redzeejusi! Martins solija taas nosutiit 3 nedeelju laikaa, bet nekaa. Samaksaaju 800 eur.
Uznemt bildes ar mani un liigavaini bija mana iniciatiiva. Daudz viesu vakara gaitaa pienaaca un saciija, ka fotograafs seez tikai pie telefona vai ipad. Pati biju ar to pamaniijusi, bet neko neteicu. Kad viesi naaca klaat un to saciija, tad gan likaas, ka nesmuki, ka taa.
Pirms kazaam rakstiiju epastu ar info, bet taa arii nekaadu atbildi nesaneemu. Zvaniju velreiz pati dienu pirms kazaam, lai parliecinaatos, ka man tomeer ir fotograafa. Epastu vins redzeejis nebija, jo nezinaaja ne kur notiek, ne kaads ir plaans.

Nozeloju, ka samaksaaju visu summu uzreiz. 800 eur ir liela nauda. Es vienmeer esmu gatava samaksaat vairaak par labu servicu, bet seit bija liela nauda, bet joprojaam nevienas bildes.

Pagajuso nedeelju samekleeju Martinu facebook, uzaicinaaju par draugu un jautaaju pec bildeem. Atbildi saneemu, ka vins sazinaasies ar savu asistenti. Bet tagad atkal klusums.

Kvalitaate un serviss nekadaa gadijumaa nav cenas veerts. Man pat gribaas jautaat, lai atmaksaa dalju naudas, jo vins no savas puses nav izdariijis soliito, bet nezinu kaa tas Latvijaa notiek. Vai vispaar taada naudas atgriesana notiek!

T
Tamija88 10.08.15. 19:53 | Kāzu datums: 04.07.2015

Mums bija Gints Janševskis. Bildes daidz un skaistas ja nemaldos 1300. Plus skaists prezentativs video ar skaistam bildem un muzikas pavadiba.
Komunikacija viegla korekts un patikams cilveks. Kāzu diena zolidi gerbts. Kas nav maz svarigs.
Bildes gaidijam tieshi menesi. Ka solija ta ari izdarija. Liguma nosacijumus izpildija. Ligumu sledzam veicot pirmo iemaksu. Iesaku so cilveku tiesam super.
Dazas bildes ieskatam

Haily 27.08.15. 16:30 | Kāzu datums: 10.10.2015

Meitenes, vai kādai kāzas ir fotogrāfējusi Guna Beķere?

k
klevera 01.09.15. 16:16

Mums būs Juris Ross. Bija draugu kāzās, ļoti, ļoti patika, līdz ar to savām arī jau norezervējām. Satiekoties ļoti daudz vērtīgu padomu iedeva, parādīja fotogrāmatas un izstāstīja, ko un kā labāk. Ak, kaut nu viss kāzās noritētu pēc plāna, lai skaistas bildes sanāk, ļoti daudz ideju, ko un kā vēlamies. Un kaut nu saulīte spīdētu ;)

S
Smaidulis 21.11.15. 01:00

Anna, piecas nedēļās vēl ir ok! Ir dzīrdēts, ka pāri gaida savas īpašās dienas bildes vairāk kā pusgadu. Mūsu kāzas fotogrāfēja Edgars Kalniņš, darbus iespējams aplūkot - http://www.ekfoto.lv . Fotogrāfijas sagaidījām pēc 6 nedēļām. Saņemot fotogrāfijas, aizmirsām par mazo satraukumu.  Kāzu fotogrāfijas bija fantastiskas, labākas kā bijām gaidījuši! :) 

m
marina 09.07.16. 00:17

Renārs Zīle.būs ar izdomu,stilīgas un kvalitatīvas bildes,man draudzenei bildēja ,pirms tam atbrauca visu noprasīja kā grib vai reportāžas stilā vai piekoriģēt vajadzēs kur brauks utt.visu paskaidroja ar ko bildēs un cik ilgi jāgaida uz bildēm būs.