Kāzu plānošana
Vecpuišu ballītes
Pērkamās sievietes
vai vecpuišu ballītē var aicināt piedalīties pērkamās sievietes 8) nebaidoties, ka līgava uzzinās un nevēlēsies vairs precēties vai arī būs apbēdināta un dusmīga. ???
nekādas pērkamās sievietes. es būtu ĻOOOOOOOOTI dusmīga, ja uzzinātu ko tādu.
bet par laimi manam draugam nav tādi draugi, kas varētu kaut ko tik stulbu noorganizēt.
a pati viiriešu striptiizu skatiitos labprāt, ne?
"izņemot kājstarpi":) a kas tur tāds?
arī es neredzu nekādu nepieciešamību vecmeites ballītei. un lai gan ar ligavaini neesmu runājusi par vecpuisha balliiti, tomeer esmu pārliecināta ka arī viņš negribēs neko tādu. :)
tā ka pērkamo sievieshu iespējamība ir tik pat kā nulle, vai pat ar mīnusszīmi.
bet ja runājam vispārināti - ja manam ligavainim sagribētos pērkamu sievieti, es neiebilstu...lai njem to ko vajag. tikai tad arī kāzu nebūtu. ja diviem cilvēkiem vēl pirms laulības ir interese vēl par kādu trešo, tad tas nozīmē vien to, ka seksuālajās attiecībās nav piepildījuma. un es pati ari virieshu striptīzu neskatītos. un ne jau taapeec ka buutu naiva svētule, bet vienkaarshi mani tas nesaista, neinteresee. es miilu savu naakamo viiru, esmu iemiileejsuies un shiis juutas ir abpuseejas. un esmu laimiiga, ka mans viirietis citas sievietes neapluuko un nesapnjo ka vareetu apchamdiit veel kaadu...
es domaaju, ja liigavainis tieshaam miil savu toposho sievu, viņš vecpuiša ballītee negramstiisies ap pērkamu sievieti. ši dumjaa tradiicija naak no tiem laikiem kad cilveeki preceejaas sabiedriksaa stavoklja un iipashumu deelj - un vecpuisha balliite teoreetiski viirietim bija peedeejaa iespeeja pavadiit jautri, jo visbiezhaak ar sievu to nesaistiija nekas vairaak kaa vien...dariijums.... padomaajiet pashi, vai veelaties iesoljot lauliibaa ar taadu tradiiciju zemtekstu! ;)
savām draudzenēm jau iepriekš esmu pateikusi, ka negribu nekādu striptīzdejotāju savā pirmskāzu ballītē.
Pilnīgi piekrītu ashelei ;)
Nedomāju ka manam topošajam vīram vispār jelkas tāds būtu padomā, drīzāk pretēji, un es arī nelabprāt skatītos vīriešu striptīzu...
Galu galā pašas varam saviem vīriņiem pasniegt kāzu dāvanu striptīzu ;) Domāju par ko tādu no sieviņas vīri gan būs priecīgi, jo tas jau būs lai viņu iepriecinātu un pakārdinātu ;)
Tāpēc jau es precos - mani interesē tikai viens vienīgs vīrietis uz pasaules un tas ir mans līgavainis, citi vīrieši man neeksistē kā vīrieši :) Un manam līgavainim ir tā pat :)
Nu labi es jau negribu ar jums strīdēties, tikai jūs manuprāt pārāk runājat savu līgavaiņu vietā, paaraak viņus privatizējat, un iespējams viņi tādēļ nav pietiekami atklāti pret jums - jo nu man jau šķiet, ka 9 no 10 viiriešiem neatteiktos noskatīties striptīzu vecpuišu ballītē, viņi domā savādāk un tādai kailas meitenes sabiedrības baudīšanai nav nekāda sakara ar mīlestību un precēšanos... Tāpēc ka vīrietis ir precējies un mīl sievieti tas jau nenozīmē, ka viņš vairs nedrīkst uz citaam sievieteem ne paskatīties un uzskatīt ka arī viņa ir simpātiska, labi dejo vai ir interesanta sarunu biedrene... Viirieši - labprāt dzirdētu jūsu viedokli... bet laikam juusu šeit ir pārāk maz...
tas kas ir tur kājstarpē - ir dzimumorgāns, līdz ar to man negribētos lai līgavainim ir dzimumattiecības ar šādu "peerkamu sievieti" vai jebkuru citu sievieti
Anii, es nebuut nerunaaju paaraak daudz sava liigavainja vietaa. vinjsh ir tieshi tas cilveeks kura deelj mana attieksme pret miilestiibu un seksu ir kljuvusi tik naivi nopietna. tas nu gan laikam ir diezgan rets gadiijums, jo lielaakoties viirieshi peec buutiibas nav monogaami...
kas attiecas uz manu liigavaini - vinja nav iebildumu pret striptiizu manaa izpildiijumaa. tomeer ir atshkjiriiba vai tas ir kaut kas ar miilestiibu vienam vieniigajam vai par naudu daudzu prieceeshanai.
bet vispaar muusu attieciibaas seksuaalajai tuviibai ir krietni vien lielaaka noziime nekaa fiziskaa labsajuuta - taa ir gariigaa pilnveidoshanaas un attiistiiba, jo pareiza seksuaalaa dziive cilveekam speej sniegt krietni vien vairaak labumu nekaa regulaari jogas un meditaaciju apmekleejumi! ....ja netici - paintereseejies par tantrisko seksu, iespeejams, ka jums abiem veel iepatiikas! ;)
ps - es nemeegjinu moralizeet un uzspiest savu viedokli, jo nepretendeeju uz vieniigo patiesiibu. katrs paaris ir atshkjiriigs ar savu pareizo veidu kaa dziivot un sadziivot. es vienkaarshi atklaaju arii taadu variantu kas atshkjiras no vispaarpienjemtaa.
Nebus mums tas balles, bet generally - pret striptizu (katram savu) neiebilstu, pret ko vairak gan, tachu zinu ari, ka otra puse ari ne uz ko vairak neparakstitos. Iluzijas par to, ka ka vins vispar varetu uz citam sievietem neskatities gan neloloju :) Tas tak ir normali, ka pieversham uzmanibu kaut kam skaistam, vai ta butu skaista kleita skatloga, vai skaists dupsis. Es pati paskatos uz smukiem vechu dupshiem un kapec gan ne? Man vinji neinterese, bet aci papriecet tachu var. Pat ja aci nemielojam - tik un ta tachu pamanam, ko tad, jagriezh galva uz otru pusi? Un skatishanas uz citam sievietem/ virieshiem ir visai maz sakara ar uzticibu un uzticeshanos. Ja nav iekshejas ticibas otram cilvekam, ka vinjam uzticiba ir svariga attiecibu sastavdalja, nekada "sargashana" "ka tik kaut kur nepaskatas" to nevairos.
Es teicu ka negribu strīdēties - teicu, un tur nu nav nekaada sakara ar manu liigavaini un mani viņa aciis... Novēlu lai visām jums līgavainis būtu tieshi taads kaa juus veelaties - iznjeemums no visaam likumsakariibaam ...Nu lūk... tantriskais sekss jau parādījās... no kurienes? Man personiigi nepatiik... bet ne jau par to ir runa :)
Ai, nu tak protams, ka nav jastridas, katram savs ligavainis pats labakais, citadi tak mes vinjus neprecetu ne ar, ne bez tantriska sexa :)))
O, saulje, forši par tiem dupshiem pateici! :) Viirieshu dupshi un prese, un pleci priecee :)
:)))) Taa gan, taa gan. Manam sapnju virietim tas dupsiic tik jau nu slaidinjs, ka nav isti kur aci piesiet, ta nu skatos uz citiem :))) Toties ir pleci un prese :))
toties maneejais ir tiiiik smukinjsh, ka ne pielikt, ne atnjemt! es domaaju liigavaini. citus cilveekus uzluukoju kaa cilveekus un ja godiigi pat nemanu vai ir kaads smukuliits tuvumaa vai ne. bet kaa jau teicu - cilveeki ir dazhaadi. citam pat paskatiishanaas uz citu ir kraapshana, cits par kraapshanu nesauc pat sakaru, ja vien sieva neko nezin, bet citiem taadas lietas vnk neeksistee.. :)
Tas nu tiesam butu muljkigi katru reizi taisiit bezmaz vai scenas miljotajam tikai tapec, ka paskatijies uz skaistu sievieti... Neprivatizesim tacu tos viriesu, galu galaa vinji ir un paliek tadi. Piemeram man nav problemu ar puisi aiziet uz klubu un paskatities, kaa vinjs vero meitenes dejojam un priecaja par tam. Taa ir dzive un no skaistaa vienmer acis iemirdzas, pat meitenem. Tas jau nenozimee, ka krapjam uzreiz. Man puisis bez problemam stasta, ka runajies ar meitenem klubaa. Un tas mani pat iepriecina, jo nozime, to ka citam vinjs ari patik, bet dabut tad vinjas nevar. Lai nu ko, bet par savu puisi garantet varu. Tapec par to pat neceptos, ja meitene tusinja staigatu kaila. Tas ir musdienas, neiesim taks atkal Padomju Savienibaa, kur seksa nebija.
Ļoti interesanti, izskatās ka šis jautājums ir svarīgs tikai jaunajām Līgavām, Līgavaiņi gan klusē. Laikam jau vīriešiem šāda atrakcija vecpuišu ballītē liekas tik pat pieņemama kā kaste alus. Izdzēra, izčurāja un aizmirsa.
Kas gan, vecpuišu ballītē no pērkamas sievietes es sagaidu striptīzu, padejošanu, varbūt kādu neķītru joku, bet ne ko vairāk.
Tiesi taa, Ilmaar! Un tas es domaju, ka passaprotami, ka tikai sadas izdaribas tiek domatas ar perkamu sievieti. Vai tad par to ir jadusmojas???
Man savukart liekas, ka fakts, ka par sho jautajumu izsakas tikai godatas Ligavs ir saistits ar to, ka sheit jau parsvara vinjas vien ari tusee :) Cik shai foruma vispar ir virieshu komentaru, m? :)
es gan gribu, tikai lai viņš mani neaiztiek.