FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Vecpuišu ballītes

Pērkamās sievietes

o
oldforumuser 10.02.06. 16:44

vai vecpuišu ballītē var aicināt piedalīties pērkamās sievietes 8) nebaidoties, ka līgava uzzinās un nevēlēsies vairs precēties vai arī būs apbēdināta un dusmīga. ???

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Santa 09.07.07. 01:18 | Kāzu datums: 29.07.2007

Es pilniigi piekriitu ashelei...:)

S
Sievina17 27.03.08. 22:31

cik zinu, tad uz planētas ir tikai daži dzīvnieki monogāmi, visi pārējie ir poligāmi, tai skaitā arī cilvēks

viibeke 28.03.08. 09:23 | Kāzu datums: 19.07.2008

par cik manam topošajam ar draugiem ir tā pašvakāk, un tie kas ir ir diezgan pasīvi,domāju noorganizēt ballīti viņam pati, ar masāžām un zaķiem,respektīvi zinu vietu,kur to dara profesionāļi, līdz ar to varēšu pati mierīgi izklaidēties...piekrītu domai par to,ka pietiek žēloties par svaru,mazām krūtīm un platiem gurniem,ja pati necienīsi savu ķermeni un sevi pašu kā cilvēku,tad jau nevar gaidīt to no apkārtējiem un diez vai vīrietim patiktu visu laiku klausīties žēlabas...tik tiešām ir novērojams fenomens-kamēr sieviete cenšās iekarot vīrieti-viņa pie sevis piedomā,bet tiklīdz ir dabūjusi,tā trenuškas un t krekls mugurā....ik viens vīrietis grib reizēm ieraudzīt savā partnerē to pērkamo sievieti,lai arī varbūt ne visi to saka vai izrāda...tieši tas jau vīriešus atbaida-doma,ka tagad man būs blakus sieviete tikai trenuškās un uz citām pat skatīties nevarēs....jāsecina,ka tomēr lai viņam negribētos tās pērkamās būs vien kādreiz jāizkāpj no trenuškām un jāparāda,ka es arī varu būt tik iekārojama,ka vīram vai acis sprāgst no pieres laukā...ticiet man viņš ne mūžam nemeklēs citur to,ko varēs dabūt turpat sev blakus....

z
zvirbulis 28.03.08. 09:31 | Kāzu datums: 15.09.2012

Man nekas nebūtu pretī, ja līgavainim vecpuišu ballītē būtu striptīzs vai kas tamlīdzīgs...lai pienes meičas bikinī šiem dzērienus, taču... nekāda seksa, pupu spaidīšanas un orģiju!
Jo ir atšķirība starp erotiku un drātēšanos ar ne-līgavu.

Tā kā puiši, ar šo tēmu tā uzmanīgi.... skaista striptīzdejotāja OK, seksošana - GALĪGI GARĀM.

T
Truba 30.04.08. 12:18

es nesaprotu dārgās dāmas, līgavas un visi citi interesenti-sistēma ir ļoti vienkārša ja jūsu vīrietis gribēs pērkamo sievieti sexu vai nezin ko vēl,tad viņš to izdarīs vienalga vecpuišu ballītē vai kaut kad pēc tam un jūs par to tik un tā neuzzināsiet-nu protams ar izņēmumiem!Daudzreiz ir tā, kad tā ballīte vel vairāk ir nepieciešama tieši līgavaiņa draugiem kas tieši praktizē sānsoļus,esmu bijis visādās ballītēs ar pērkamām sievietēm bez pērkamām sievietēm,redzējis visādas lietas.vīriešiem ir sava mafija un tas tā kā ar korupciju-visi ir ieinteresētu un neviens neko nestāstīs-tā teikt lai met akmeni-kurš bez grēka!
Secinājums tomēr tas pats vecais-ja čalis mīl-tad viņš nekad nedarīs pāri savai otrai pusītei!!!

iveta25 30.04.08. 12:34 | Kāzu datums: 02.08.2008

man tāda ideja par pērkamajām nepatīk!Mums vecmeitu/vecpuišu ballītes nebūs:) Vnk atpūtīsimies kopā:) Un striptīzu ar visu pārējo varam sniegt viens otram:))Var jau iet paskatīties uz striptīzu, bet navajag pērkamas meitenes!!!Esmu greizsirdīga un neko nevaru darīt un viņš arī apgrieztā situācijā negribētu, lai es izklaidētos ar pērkamu vīrieti:) Tā kā...izklaidēsim viens otru:))

a
amnesia 30.04.08. 14:29 | Kāzu datums: 23.08.2008

es galīgi nesaprotu šito padarīšanu
lai nu kad, bet kapēc tieši pirms kāzām, kad tās sajūtas ir tik tik tik skaistas, tīras, cēlas, gaisīgas, laimīgas, iemīlējušās utt. pēkšņi pārmesties uz kaut ko pavisam citu - no pavisam citas operas

galīgi nesaprotu, kā pirms kāzām var gribēt striptīzus, pērkamas meitenes utt
otrs, ka nesaprotu, kā var meitene vēsā mierā pateikt, ka lai taču, ka viņu tas neuztrauc

jau cik diskutets par šo tēmu, bet man kaut kā nav un nav saprotams

bet tas, ka nereti tieši līgavaiņa draugi vēlas to visu izklaidi pēc pilnas programmas - ir tiesa, jo īpaši precētie, - tas tāpēc, kašī ir tā reize, kad pavisam atklāti var iet un ņemties ar to visu pavisam atklāti - -tipa sieva neko nevar iebilst, jo - "tā taču TIKAI vecpuišu ballīte"

inesegatis 18.06.08. 03:32 | Kāzu datums: 25.07.2009

Ja metene tikai padanco,man nebutu iebildumu.Bet ja sakas orgijas un seksosana.Tad tas vairs man nav pienemams.Agrak vai velak, viss nonaktu gaisma,jo viriesi neprot galbat noslepumus ,sadzetos un pasi saktu lielitie,un ta tas viss nonaktu lidz pat ligavas ausim.Ja butu kas vairak par deju ,kazu noteikti nebutu,un ja es to uzzinatu pac kazam- lauliba tiktu skirta!!!!!!!!! :((( :(((

I
IewaSiewa 18.06.08. 13:05 | Kāzu datums: 16.08.2008

Secinājums ir viens- tu takš pazīsti sava drauga līgavu,ne? tad arī pats izsecini, vai viņa ir tāda, kas varētu apvainoties, vai tomēr nē.

18.06.08. 13:19

Es ar sāku domāt par šo tēmu,pret TIKAI striptīzu man nav nekādu iebildumu,bet zinot viņa draugus,kas rīko ballīti,man sāk palikt šis jautājums uztraucošs...esmu pārliecināta,ka sekss nebūtu,bet vienalga,tie puiši noorganizēs kaut ko vairāk par striptīzu...esmu pret arī erotisko masāžu...
Jūs te vairāk spriežat par to,ka līgavainis tagad ņems pērkamo sievieti,bet viņš jau neko neizvēlas un nezin ,kas būs...es tik vakar dzirdēju,ka viens no viņa draugiem grib aizvest manējo uz Amsterdamu....nu nēeeeeee...esmu vienreizr tur bijusi un man viss ir skaidrs:D

ashele 18.06.08. 14:30 | Kāzu datums: 14.07.2007

pirms kāda laika nejauši sanāca paskatīties vienas vecpuišu ballītes fotoreportāžu... nu ziniet! pretīgi bij skatīties - līgavainim klēpī īsta seksbumba, mugurā tai pavisam niecīgi stringi... kur atradās vecpuiša rokas noklusēšu.

bet vispretīgāk tās līgaviņas dēļ! domāju ka viņai nebūtu patīkami to uzzināt, domāju ka viņai būtu sāpīgi redzēt šādas fotogrāfijas. un vēl - tas pavisam noteikti ir pazemojoši - daudzi viņas topošā vīra draugi tak ir redzējuši to visu savām acīm... un cik cilvēku vēl nav redzējuši tās bildes... (aiz cieņas pret līgavu skatījos tikai bildes līdz striptīzam. pirmē bilde ar striptīzu bij pēdējā ko apskatījos. man bija neērti viņas priekšā, par to ka esmu tādas bildes redzējusi)

protams - kādai varbūt tas liekas sīkums, bet es savam vīram ko tādu nespētu piedot (mums nebija vecpuišu/vecmeitu ballītes, bet ja būtu bijušas - bez šādiem elemntiem, noteikti. mans vīrs arī nepiekristu kam tādam, jo viņu tas nesaista. un labi ka tā! citādāk nemaz nebūtu precējusi viņu ;) ). jo tieši pirms kāzu laiks ir tik romantisks, tik skaists un mīlestības pilns. bet kaut kas tāds ir kā auksta ūdens šalts visām pozitīvajām emocijām.

b
base 18.06.08. 14:45 | Kāzu datums: 09.08.2008

nu ja godīgi, ja es uzzinātu, ka mans topošais vīriņš ir atļāvies izdarīt kaut ko tādu noteiti būtu iels skandāls nekatra kaut ko tādu varētu pat piedot!!!

a
amnesia 18.06.08. 14:57 | Kāzu datums: 23.08.2008

fuj, pretīgi pat lasīt
sabesījos pati dēļ visa šitā, nevajadzeja lasīt

visstulbākais tas, ka draugi jau taisa tās ballītes un vienam otram draugam jau ir nez kādi tie uzskati par šīm lietām, līgavainis tikai nonāk jau sarīkotās atrakcijās un ... kad vīrietis iedzer pat vissvētākais jēriņš var vairs pār sevi nevaldīt - esmu to pieredzējusi un zinu ko saku ...
un tas, ka viņa sieviete domā, tāpat kā es un ashele un vēl nez cik daudzas, ka mūsu vīrieši jau neko un nekad - un ka reāli pats vīrietis arī vienmēr tā apgalvojis, ka viņam tas viss nav pieņemami - pilnīgi neko neizteica
skumji

i
ilzemuc 18.06.08. 14:59 | Kāzu datums: 06.09.2008

man nav nekas iebilstams, ja mīļotajam vecpuišu ballītē ir striptīzdejotāja, un tajā pašā laikā viņam pat var būt sarunāta kāda "sieviete" baudai, bet zinu, ka viņš nekad neko tādu nedarītu. paskatītos ar acīm un viss. bet pret skatīšanos man nav iebildumu :)

mollija6 18.06.08. 15:08 | Kāzu datums: 15.08.2008

Pretigi lasot elpa pilnigi aizraujas,iztelojoties vien tos skatus....Labi,ka mus arii tas nesaista,jo tik tiesam,ja sitas pirms kaazu laicins ir tik romantisks,ka negribas nemaz kadu lieku blakus redzet tad kapec vajag tadas izvirtibas...
Es personigi,pati negribetu,lai man kads striptizdejotajs baz seja ....man tas butu pretigi,tos labumus,kas man un manam miluminam ir vajadzigi varam sanemt viens no otra=)
Un galu gala ir tik daudz veidu un stelisu,lai butu interesanti un uzbudinosi utt.,ja vien paris veela viniem bus labi abiem kopa=)

Noelle 18.06.08. 15:15 | Kāzu datums: 19.07.2014

Nu gan izvērtusies plaša diskusija par patiesībā mūžam tik diskutablu jautājumu :))
Manuprāt jau te jāskatās no diviem skatu punktiem.
Pirmkārt - ikviens, vai tas būtu vīrietis vai sieviete ik pa reiziei paskatās uz kādu citu pretējā dzimuma pārstāvi - tāpat vien, ar apbrīnu, sajūsmu, iekāri vai kā citādāk, taču ne vienmēr tas notiek atklāti...tomēr nenoliedzami - mēs tču visi zinām, ka tas notiek. Kādam vienreiz, kādam katru dienu...bet tādēļ jau mēs esam cilvēki, tādas ir mūsu tiesības - redzēt un baudīt to, kas notiek apkārt. Vienam patīk vērot tikai un vienīgi saulrietus, citam - skaistas sieviešu kājas, vai kādai citai glīti veidotu vīrieša krūšu muskulatūru pludmalē, vai kur citur...
...kāzas, pases vai uzvārda maiņa un gredzeni pirkstos cilveka dabu neizmaina...vismaz ne tik dramatiski, lai kāds pēkšņi atteiktos no saviem līdzšinējiem estētiskajiem uzskatiem un estētiskās baudas gūšanas veidiem...
No otras puses - pirmskāzu laiks ir tik emocijām, stresiem un citādām sajūtām pārpilns, ka ir tikai saprotams, ka jebkura rīcība "ārpus pieņemtajam normas robežām" var būt graujoša. Tādēļ manuprat - labāk neizaicināt likteni :) Kurš gribēs, tas striptīzu, ar putukrējumu pārklātas sievietes krūtis vai seksīgu vīrieša dibenu izbaudīs jebkura brīdī kaut vai pēc kāzām un neviens no tā šo cilvēku neatturēs, arī ne laulātā statuss.
Arī es agrāk "cepos" par to, ka mans vīrietis pa reizei uzmet skatu kādai skaistākai dāmītei, taču ar laiku nāca saprašana - šie intereses objekti nāk un iet tāpat kā garāmgājēji uz ielas (un arī mans skatiens pa reizei apstājas pie kāda simpātiska vīrieša sabiedriskajā transportā), taču cauri visam šim laikam mēs esam palikuši viens otram, joprojām skatamies viens otram acīs un no visas sirds varam teikt, ka mīlam viens otru, joprojām pārskrien tirpas, iedomajoties, ka drīzi, pēc garās un saspringtās darba dienas būšu blakus savam mīļotajam...un nekādam striptīzam šo sajūtu nevajadzētu sagraut, ja vien uzticība un savstarpējās jūtas patiešām ir tik spēcīgas, kā mēs par tām runājam...

I
IewaSiewa 18.06.08. 20:41 | Kāzu datums: 16.08.2008

Bet no otras puses, ja jau jūtas ir tik spēcīgas, ka jāprecās, tad kāpēc vīrietim "jāizklaidējas" ar citām sievietēm? Taču kaut kādai cieņai jābūt pret savu mīļoto līgaviņu. Domāju, ka jebkurš normāls vīrietis, ja patiešām mīl savu topošo sieviņu, atteiktos no citas sievietes dibena savā sejā. Cita lieta, ja viņa topošajai sievai tādas lietas patīk un liekas forši, ka viņas vīrietis dara ko tādu.

i
inly 18.06.08. 21:44

nu gan tagad pašas sadomāsieties un līgavaini nelaidīsiet uz vecpuišu ballīti... pirmskazu stresa ir pilnīgi pietiekoši, lai par tādam lietām vel domātu... Es savējam uzticos, zinu, ka viņš man pāri nenodarīs, lai jau izbauda vēl pēdējoreiz vecpuiša priekus... Pati arī nedomāju mierā sēdēt, iztrakošos uz nebēdu, draudzenēm jau pasūtīju karstus itāļu puišus, ar kuriem varētu riktīgi izdejoties :))))

Lilly 18.06.08. 22:58 | Kāzu datums: 14.02.2016

Aicināt vai neaicināt ir izlemjams topošā vīra draugiem, kuri arī ir šo ballīšu organizatori. Ja viņi zina, ka topošajam vīram tas patiks un radīs pasākumam neaizmirstamu (jautru) gaisotni, tad jāaicina, bet ja ir aizdomas, ka tas vienā mirklī liks visiem justies neērti, tad labāk padomāt divreiz.
Nu un papildus protams jāatceras, ka, ja līgava to uzzinās, vainīgi vienmēr būs draugi nevis "mans runčuks"!

ashele 19.06.08. 08:14 | Kāzu datums: 14.07.2007

nu es teikshu gan - skatīties ir viens. bet gramstīties pavisam kas cits!
ok - cilvēka daba ir cilvēka daba, bet tāpēc jau nevajag savu līgavu publiski pazemot - draugu (bieži vien kopīgo draugu) priekšā gramstoties gar striptīza dejotāju... tiesa gan - tas kāda tā striptīza dejotāja - to jau organizē draugi. bet vispār jau diezgan pretīgi! varu derēt - ja līgava savā vecmeitu ballītē atļautos šādas vaļības, tad viņai jau nu gan tas netiktu piedots...

bet tajā pašā laikā - neviens jau neliek vīrietim gramstīties gar to striptīza dejotāju, tur jau draugi vairs neko - tur jau viņš pats. lai vai kā - ja vīrietim nedēļu pirms kāzām ir tāda interese par citām sievietēm un vēlēšanās ne tikai skatīties, tas nozīmē ka viņam nudien ir grūti atteikties no vecpuiša statusa. bet tad varbūt nevajag precēties.
un vēl es domāju - ja pirms kāzām ko tādu atļaujas, kas tad būs gadu, vai piecus gadus pēc kāzām? suns spalvu met, bet tikumu ne.

bet protams ne jau visi vīrieši tā rīkojas. (man tas paldies dievam tika aiztaupīts un es nemūžam negribētu nonākt šādā situācijā)