Kāzu plānošana
Vecpuišu ballītes
Pērkamās sievietes
vai vecpuišu ballītē var aicināt piedalīties pērkamās sievietes 8) nebaidoties, ka līgava uzzinās un nevēlēsies vairs precēties vai arī būs apbēdināta un dusmīga. ???
Man ir vārda diena 2 dienas pirms kāzām..Tad nu mēs ar draudzenēm arī pabūsim kopā tā īpasāk, aizbrauksim uz jūru vai kaukur tā...un vēlāk vakarpusē mums pievienosies puisi un man mīļais!!!Tāda draudzīga kopābūsana un VISS...arī man tā vecmeitu/vecpuisu trakosana liekas nevajadzīga!!!
Jā, interesanta diskusija.... Man jau no domas vien, ka vecpuišu ballītē varētu būt striptīzdejotāja, paliek nelabi.... Es mīlu savu līgavu, tāpēc citas sievietes kā sievietes neinteresē! Daudzi teica, ka var vienkārši paskatīties. Kāda jēga skatīties uz citu sieviešu plikumiem, nesaprotu. Manuprāt, striptīzdejošana nav nekas tāds, ko varētu baudīt kā mākslu!
Katra taču pazīst savu mīļoto un paredz viņa rīcību....es par tādām lietām vispār nesatraucos!!! viņš taču pats liels cilvēks un saprot ko dara!
Nepiekrītu!Var baudīt kā mākslu...Esmu pati redzējusi kvalitatīvu striptīzu Amsterdamā,ir skaisti,ja kopta sieviete dejo,bet,manuprāt,šo var baudīt brīvie puiši nevis gandrīz jau precētie:)
jā, mani arī aizrauj skaista deja, kustības un tas ko deja izsaka ar kustībām, bez vārdiem. tomēr man labāk patīk vērot dejotājus, kam mugurā ir kaut kripatiņa apģērba. deja ir māksla.
bet kalia striptīzdejotāja klēpī vīrietim kurš grasās precēties....nu tur gan nav nekādas mākslas. bez tam - man jau šķiet ka vīriešus vairāk aizrauj nevis deja, bet plikumi.
Man nav iebildumu ne pret striptīzdejotājām, ne arī pret to apčamdīšanu. Tāpat es esmu labākā, skaistākā, dārgākā, mīļākā un vienīgā savam vīrietim. Ja kādu moka mazvērtības kompleksi vai ja kāda nav pārliecināta par savu vīrieti tad jāapdomā vai maz ir vērts precēties. Es tāpat zinu, ka tālāk par striptīzu nekas neaizies kaut būtu noalgotas pāris duču ielas meitas.
kaut kāds stulbums - ja ir šādas intereses - tad nevajag precēties. ja es kaut ko tādu uzzinātu, kāzas nenotiktu.
Tieši aktuāla tēma, draugiem dēļ šādas lietas izjuka kāzas. Puisis bija piedzēries un izdarīja visu kas ja'dara, draugi nofilmēja un viena ballītes dalībnieka draudzene atrada ierakstu un parādīja līgavai. Kāzas tika atceltas 5 dienas pirms tām vajadzēja notikt! Es arī redzēju šo ierakstu un vispa'r esmu šokēta kas notiek vecpuišu ballītēs, nekad neticēju ka tās "tenkas" ir patiesas.
Jāņem vērā, ka puisis pirms kāzām nenozīmē "vēl brīvs puisis", kā to bieži mēdz parādīt - galu galā arī saistības, kas ir pirms kāzām, ir svarīgas un bez uzticības tur neiztikt - tad jau varētu ar prostitūtām tusēties visu laiku kamēr nav precējies ar savu draudzeni...:D Savējam es to nepiedotu...
Man arī nav skaidrs, kāpēc daži cilvēki uzskata, ka vecpuišu/vecmeitu ballītē pēkšņi līgavainis/līgava ir brīvi un var laist pa kreisi? Vai tad attiecības pirms kāzām skaitās "brīvs cilvēks- ar ko grib, ar to ko lakstojas/guļ"?
Pašām vecmeitu/vecpuišu ballītēm nav ne vainas, ja tajās satiekas ar tuvākajiem labākajiem draugiem, dalās atmiņās, aiziet padejot- nu tā, ka pēdējo reizi katrs ar saviem draugiem izklaidējas vienatnē bez otra, nevis izmisīgi meklē, kur kādu nogrābstīt, kur kāda plikumus ieraudzīt vai pārgulēt.
Un jā- ja uzzinātu, ka līgavainis ko tādu pastrādājis, neprecētos. Ja uzzinātu pēc kāzām, izšķirtos. Ja nav, tad nav.
man ex klasesbiedra mamma ( skolas laikaa vinja cereeja , ka buushu vinjas vedelka ) staastiija, ka deels iestuureejis lauliibas ostaa , es protams apsveicu un tad naaca pazinjojums , ka kaazas gandriiz nenotika , jo vecpuishu balliite vinjsh esot iepazinies ar meiteni .........puisis pats esot bijis gatavs atcelt kaazas ..... tieshaam nezinu kaa vinjam lauliibas dziive , bet fakts ir taads ....
pashai gadiijums tuseejos ar draudzeneem klubaa un jaa dzheks taads neko saak kanti ne pa jokam sist.... it kaa juutu kjiimija, apmainiijaamies numuries , sarunaajaam naakamajaa dienaa randinju, aizbraucu maajaas un sanjemu no nepaziistama nr sms, ar tekstu ..... vinjsh peec nedeeljas precaas .... zvanu uz numuru , viens no draugiem atsuutiija un jaa taa teikt iepazinos neapzinaati vecpuisha balliitee , jo vinjsh ne ar vienu zilbi pats neteica un nekas neliecinaaja, ka taa ir balliite vecpuishiem ..... protams uz randinju neaizgaaju , bet vinjsh veel zvaniijaas, kad paceelu , noprasiiju, kaadeelj vinjsh tad mani uz kaazaam neaicina .... un bija paarsteigts , ka es zinu , ka vinjsh jau tuulinj iestuurees lauliibas ostaa ....
un taapat nesaprotu tos viirieshus , kas redz un zin ka esmu preceejusies un sit kanti taa ka maz neliekas , un es vinjus nerespekteeju , jo uzskatu , ka vinjiem nav cienjas ne pret mani , ne manu viiru .....