Kāzu plānošana
Vecpuišu ballītes
Pērkamās sievietes
vai vecpuišu ballītē var aicināt piedalīties pērkamās sievietes 8) nebaidoties, ka līgava uzzinās un nevēlēsies vairs precēties vai arī būs apbēdināta un dusmīga. ???
Man nav nekas pret to, ka manējais skatās uz citām, bet tikai skatās!!! Es pati reizēm uz ielas viņam parādu kādu simpātisku meiteni. Kāmēr viņš nepalaiž rokas, viss ir čikiniekā. Kā saka, precējies jau nav miris un man neliktos īsti normāli, ja viņš neskatītos uz citām sievietēm. :))
Man arī patīk pavērot vīriešus, tā teikt, pamielot acis un manējais arī jau pie tā ir pieradis un viņam tas liekas normāli.
BET, kaut kas cits ir, ja viņa vecpuišu ballītē draugi uzdāvinās to "saldo sievieti", kas nopūsta ar putukrējumu un auglīšiem. Lūdzu, vari skatīties, cik skaisti, taču lai nemaz nemēģina neko citu darīt! Un man nebūtu nekas pretī, ja puiši viņam uzdāvinātu striptīzu, bet lai tā striptīza meitene nemaz nemēģina viņam līst klāt, ķerties ap kaklu, sēsties klēpī utt. To gan es nepaciestu!
Viņa jau neko vairāk kā striptīzu Tev arī nedos, par tālāko pēc striptīza "pēc pieprasījuma" + brangu papildus maksu (tā vismaz bija rakstīts kaut kādā rakstā par šito tēmu:).
Bet tas putkrējuma variants... nu sorry, varbūt kādam arī patīk, bet man laikam nelabi samestos, ja kas tāds būtu jādara. Vienkārši sievietes ķermenis ok - bet ar kaut ko nosmērēts vēl... nē, paldies.
Kas attiecas vispār uz strptīzu vecpuišu ballītēs... nu, tradīcija tāda ir un gan jau tik drīz nemirs. Cik nu katram tā liekas pieņemama - tas jau cits jautājums. Man tas būtu diezgan vienaldzīgi - ir vai nav tur tā strip meiča; ja nu baigi gribās striptīzu/nelietīgu seksu, tad to var aiziet apskatīties / nodarīt jebkurā brīdī pirms vai pēc kāzām. Vienīgas vecpuišu ballītē tas strips būtu bezmaksas:)
Es gan sen jau esmu precējusies, taču...ja manam līgavainim toreiz būtu bijusi ballīte ar "pērkamām sievietēm" tad 100% kāzas būtu atceltas. Jo tā būtu vienkārši necieņa un pierādījums, ka nemīl.
BRAVO!!!!
Manupraat -striptiizs vecpuishu balliitee nav nekas aarpraatiigs, ja tam protams neseko kaut kas vairaak :) Un lai cik paarliecinaatas mees buutu par saviem liigavainjiem, tas ir tikai normaali, ka viirietis uz ielas ieveero sievieti, ne tikai sievu, un sievietes ieveero viirieshus, ne tikai viirus. Mees pat esam veerojushi cilveekus, un esmu pati raadiijusi- re, cik skaista sieviete! Bet tas vairaak noziimee- vienkaarshi skaists cilveeks! Un es priecaajos, ja manam viirietim sievietes pieveersh uzmaniibu, tas celj ari manu pashapzinju. Mees viens otram uzticamies, taapeec arii nav pamata uztraukties par meichu, kas paaris minuutes pusplika vinjam pa priekshu pagoriitos :D
savas domas jau izteicu, piekrītu čiepai, vot tā...
Kaadas tavas domas par viirieshu striptiizu vecmeitu balliitee?! :D
..un pat ja klēpī iesēstos! Ne jau tāpēc kāzas jāatceļ!!! smiekli nāk! ja tas notiktu regulāri - tad varētu būt runa par kāzu atcelšanu (ja vispār būtu nonācis līdz kāzām).
Cik pazīstu vīriešus viņiem daudzas lietas nav tik svarīgi, kā mums sievietēm! Man patika tas salīdzinājums ar alu - iedzēra, izčurāja, aizmirsa! Pēc laika vīrietis varbūt atcerētos - jā, kkad man bija vecpuišu ballīte un man dejoja, bet ne tās meitenes seju vai citus sīkumus viņš neatcerētos!
Tieši tāpēc jau līgavas netiek ielūgtas uz vecpuišu ballītēm - jo nav jāzin, kas tur notiek, tāds jau tas princips... pati esmu pasūtījusi masāžu no sievietes (parasto gan, ne erotisko) savam līgavainim pirms kāzām, (bet varētu pasūtīt arī erotisko), jo viņam nebūs vecpuišu ballītes... viņš savā dzīvē ir redzējis kādas vismaz 100 kailas sievietes, viņam tas nav kaut kas oooo... woooow!!!! vienkārša ballītes sastāvdaļa, parasta dejotāja... zinu ka viņš viņā neiemīlēsies... :) un uzticos... savādāk jau neprecētu :)
Man apziimeejums "peerkama sieviete" raksturo pilniigi citas profesijas paarstaavi. Ja taa ir striptiizdejotaaja,tad pretenzijas nav. Bet ja taa ir citas profesijas paarstaave un es uzinaatu. Kaazas ar vienu vaardu buutu beigusaas. (nenotiktu)
Nu ja par prostitūtām ir runa - tad tiešām nevajag precēties - 1)kas tas par vīrieti kam tas ir nepieciešams izklaidei 2)kāds viņam ir draugu loks ja var ko tādu izdomāt... Bet nu tiešām neesmu dzirdējusi, ka aicinātu prostitūtas uz vecpuišu ballīti - tur jābut atsaldētam...
Nedod Dievs,ja topossaa sieva uzzinaatu,ka vinnas viirs pirms kaazaam veel paspeejis salaist ar peerkamu sievieti..Es tik domaaju-vai tad dzzeki nevar vieni passi atpuusties vismas 1x un bez meiteneem??Taa taccu ir taada diena,kuras nosaukusm izsaka visu un tajaa nav jaabuut preteejam dzimumam,vismaz es taa domaaju.
Apbēdināta un dusmīga - šādi apzīmējumi būtu pārāk maigi, raksturojot to, kā es justos, ja uzzinātu, ka mans toposhais vīrs ir izklaidējies ar pērkamu sievieti.. Visdrīzāk tiešām kāzu vienkārši nebūtu. Manuprāt, tā ir muļķīga tradīcija, kas saglabājusies no laikiem, kad līgavainis līgavu pirms kāzām bezmaz nebija redzējis un abi precējās nevainīgi - tad pirms došanās laulības ostā vajadzēja pie prostitūtām šādas tādas gudrības pamācīties. Bet mūsdienās, kad lielākā daļa pāru pirms precēšanās dzivo kopā, es uzskatu, ka atrakcijas ar pērkamām sievietēm ir neuzticība. Es pieļauju gaumīgu striptīzu, bet tas arī viss - bez pieskārieniem un putukrējuma laiziishanas no intīmajām zonām:)
protams viedoklju dazhaadiiba ir demokraatijas paziime. bet es lasu un mani shokee tas cik cilveeki banaali un prasti uztver intiimaas attieciibas. skatiishanaas uz ielaam un klubos, striptiizs, peerkamaas sievietes...
es protams nevienu nekritizeeju un nenosodu, tomeer man tas liekas tik tukshi, tik prasti, tik banaali... muusdienaas seksu tirgo uz katra stuura un ir gruuti saglabaat to nevainiibu un shkjiistiibu, bet manupraat tam ir jaabuut starp diviem un ar miilestiibu. es nespeetu mileet savu liigavaini tik ljoti cik es vinju miilu, ja vinja attieksme buutu taada kaa jums, meitenes! es nespeetu atdoties ar visu sirdi un dveeseli un pienjemt to pashu pretii, ja nejustu ka mees esam tikai divi vien viens otram.
bet tas jau katra paara pasha zinjaa.
piedodiet par moralizeeshanu, bet taads nu ir mans uzskats! :)
Dzīvē bieži vien notiek tā, ka mūs piemeklē lietas no kurām visvairāk baidāmies. Manā izpratnē īstai mīlestībai un uzticībai nav nekāda sakara ar to vai mēs redzam vai neredzam citus cilvēkus. Mīlestība nāk no sirds un caur prātu tiek nodota citiem. es brīnos par komentāriem šeit, kur raksta par to, ka .......ja es uzzinātu, tad kāzu nebūtu........, manā izpratnē, tas izskan, cik maz vajag, lai mestu plinti krūmos. Un vai tā Jūs esiet gatavas visu dzīvi, pie mazākās konkurences un citas sievietes skatiena atkāpties? Jābūt ir tādai, lai Jūsu vīrieši skatoties uz šīm citām sievietēm nodomātu.... manējai dibens gan ir foršāks, manējā gan skaistāk smaida, manējā gan dejo labāk utt. Jāiemācās pašām uzsist savu cenu un vērtību vīrieša acīs nevis vienmēr gauduļot par to, ka tās, kas pārdodās gan baigās m...., viņas jau neko citu, kā ar pēcpusi naudu pelnīt nemāk. Nevajag atzīt, ka viņas ir stiprākas par Jums, ja šāda iemesla dēļ esiet gatavas attteikties no kāzām ar savu mīļoto, tad es uzskatu, ka mīlestība nav īsta....
Piedodiet, ja kādu aizskāru
es uzskatu, ka miilestiiba nav iista, ja viirietim veel pirms kaazaam gribas, piedodiet, "nokniebties" ar citu sievieti (te nav runa par skatiishanos uz erotiska raxtura deju)!! Tad, kas notiks peec 10 lauliibaa pavadiitiem gadiem!!!???
Tas laikam nebūs gluži par tēmu, bet uzķēros uz frāzes "Atdoties savam vīrietim ar visu savu miesu un dvēseli". Ir jau tā, ka lielāko patiesību var izteikt pārāk banālos frāzējumos... Bet...
Nu nemīlu es savu vīrieti mazāk, mani nemāc šaubas par savu izvēli, šajā ziņā viss kā pēc notīm. Bet vienalga es nevarētu teikt, ka every single time es atdoties viņam ar "visu savu miesu un dvēseli".
Seksam ir ļoti dažādas izpausmes formas, tāpat arī ķermenim - vēlmju un garastāvokļu amplitūda.
Piedodiet, tā laikam šajā saitā nedrīkst izteikties, bet ne vienmēr ir vēlme "atdoties ar visu bla, bla..", bet vienkārši pasexot, "nodrāzties" ja gribiet.... :) Un arī tā nav nepareizi...
P.S. par to veča uzmanības noturēšanu ar smukāku dupsi, krūtīm, kājām, utt., laikam esmu pārāk slinka, bet man tomēr gribētos, lai vecis arī iespringtu... Pieriebusies šītā kladzināšana, kas būtu jādara sievietei, varbūt labāk parunāt, kā uzvesties vecim, lai viņa dūda neaizietu pie koptāka, galantāka, gudrāka un kāda tur vēl..?
Gājējus un mirējus nenoturēsi... Kas būs gājējs - aizies...Attiecības ir nemitīga spēle, kur vienam jāmāk noturēt otra uzmanība, tiklīdz lietas kļust pašsparotams kļust garlaicīgi. tas tāds mans subjektīvais viedoklis un iespējams tāpēc mēs joprojām viens otram neesam apnikuši. Spējam būt dažādi, gan izlaidīgi, gan pieklājīgi, gan samaitāti gan kautrīgi
Es tikai pavīpsnātu par dāmīšu piedalīšanos un apjautātos - kā bija?
Mēs vispār tā viegli pieejam šādiem jautājumiem - mierīgi izturos pret darba ballītēm bez manis, kursabiedru salidojumiem u.tml. No otras puses tas pats.
Tas ir iepējams tikai tāpēc, ka ļoti uzticamies viens otram un zinām, ka otrs apzināti nesāpinātu.
viens nabadziņš ar savu jautājumu sacēla vētru ūdens glāzē.
:) :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Neesam jau svētie. Domāju, ka manam puisietim gan jau ar būs dūdiņa sarunāta, bet galavenais, lai pasākums nebeidzas ar seksu!
Un tās satrauktās raudas rada iespaidu, ka lielākā daļa šeit neuzticas saviem izredzētajiem. Un ja nu draugi noorganizē striptīzu, tā ka viņam nav kur likties? Tūliņ zvanīt un teikt - "klau mīļā, mums nekas nesanāks. Zini man bija aizsietas acis un tad kāda meiča iesēdās man klēpī. Un.... Ak. "
:D:D:D:D:D
Vnk jāuzticas savam vīrietim!!!