Kāzu plānošana
Kāzas Zemgalē
Vai Tukumnieces neprecas?
Vai Tukumā nav nevienas līgaviņas?Varētu kopā pačalot...
Hmm... vai tiešām Tukums sevi pieskaita Zemgalei?:)
Kāpēc nav? Ir! :))
Precās gan!!! :)))
Jā Tukums skaitās pie zemgales,lai gan sirdī mēs vairāk Kurzemnieces.Kurzeme sākas aiz Pūres(vēsturiski),Bet oficili skaitās ka Kurzeme sākas aiz Kandavas robežas.
Es tā kā no Tukuma raj,bet gan jau ka der...
Kur tad svinēsieties līgaviņas? Norises vietas?
Sveikas, mees svineesim Jaunmoku pili:-)
Laulības mums ir Tukuma luterāņu baznīcā,svinības pēc tam tur pat netālu "Vašlejās"
Mums viss būs Jaunpils pilī, gan svinēšana, gan ceremonija. Jo tieši 2 jūnijā Tukuma dzimsarakstu nodaļa nestrādā, bēdīgi, bet fakts. Kā rezultātā sākam meklēt optimālu variantu un atradām.
Mums sarakstīšanās Tukumā,pēc tam Dzirciemā pirtī pie ezera tusiņš.Sākumā doma bija 4 tagad jau 20 cilvēku tusiņš.
Feini!
Tev arī pati ceremonija būs pilī?Brīdinuas tantuks nemāk runāt un pati ceremonija nekur neder.
Precās gan! Mums kāzas 18.08.07.
Sarakstīšanās Tukuma dzimtsarakstu nodaļā, bet pēc tādā draugu bariņā paburzīšanās pie Valguma ezera Graviņās! :)
Beidz! Tiešām tik traki ir? :(
Nee, mums buus bazniicas ceremonija un Jaunmoku pilii pashas sviniibas:-)
A,tad jau viss ok.B'us jauki.
Mums gan būs ceremonija Jaunmoku pilī. :(
.Nezinu var jau b'ut ka ir atrasts risin'ajums ,bet v'el nesen man viena pazi'na prec'ej'as un 's'k'ila p'ec tam ugu'nus.Tukuma zags'a esot daudz jauk'ak.Nu par Tukuma zagsu tikai labus v'ardus varu teikt.
A ko viņa tik briesmīgu dara?
Nu run'a k'a kapu aplas'it'aja.Uz k'az'am ieradusies melnos sv'arkos ,balt'a bl'uz'e.Bl'uze nomazg'ata dzeltena,sv'arkiem mla atirusi,v'el kaut k'as ple'kis virs'u bijis.Nu es sev t'adu negrib'etu ne par kam.