FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzas Zemgalē

Vai Tukumnieces neprecas?

i
ingreta 18.05.07. 13:44 | Kāzu datums: 20.02.2016

Vai Tukumā nav nevienas līgaviņas?Varētu kopā pačalot...

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
n
nanna 25.07.07. 14:10

Tur jau pasūtījām puški,piespraudes,mašīnas dekoru ;)) salons tiešām labs un viņu veidotais man vienmēr ir paticis. Laikam kādu dienu tiešām būs jāiet aprunāties ar meitenēm par zāles dekorēšanu.
Kā ir ar satraukumu tuvojoties lielajai dienai ? Vai visu jau esi paspējusi sadarīt ?

i
ingreta 25.07.07. 14:15 | Kāzu datums: 20.02.2016

Nu vis ir apdarits,tagad tik jaludz Dievs lai labs laiks butu.Tas biki uztrauc,jo man tusins pie ezera,pirti.Bet jaukak jau zalumos trakot.
Salona meitenes manam draudzenem kam biju vedejmate tur taisija puskus un dekorus.Aizvedu bildes un uztaisija tiesi tadu.
Sev vispar mans milums vacija kada zurnala ieraudzija puski un aizveda zurnalu vinam un pateica-man tadu.Redzesim kas bus sanacis.Bet tagad jau zinu ka bus ok.
Nu satraukums protams ir un paliels.Ta divaini nebutu par ko ,bet ir.Nakti miegsnenak,no rita jau 7 augsa.Slaistos te pa precos.

n
nanna 25.07.07. 14:21

Es jau ar ceru,ka laiks uzlabosies,jo gribas,lai visām līgaviņā ir foršs laiciņš ;) Lai arī saka,ka lietus netraucē tik skaistā dienā,vienalga man liekas,ka ir traucējoši,ja jādomā,ka jāslēpjas zem lietussarga.Žēl arī,ka saviesīgajā daļā,tad nevar izvērsties zaļumos.Katrā ziņā turu īkšķus,lai jums tiešām kāzu dienā saulīte pa zemes virsu staigā ;))

i
ingreta 25.07.07. 14:22 | Kāzu datums: 20.02.2016

Paldies tev par ikskisiem ,turi ciesi.Mums jau cik zinu vbel brauciens ar jahtu paredzets.Un nu galigi negribu lai udens apaksa un no gaisa nak.

gucis 25.07.07. 15:17 | Kāzu datums: 18.08.2007

Tikko pasūtījām kāzu torti "Ieviņā".Cena 10 ls kg,pavasarī vēl bija 8 ls:(Viņiem pirmo reizi pasūtot medus torti kāzām:)Redzēs kāda būs tā torte-nekad agrāk neko neesmu tur pasūtījusi...

i
ingreta 25.07.07. 16:43 | Kāzu datums: 20.02.2016

Es ari pasutiju Ievina,bet neteicu ka kazam,vienstavigu ar rozem.Un man cena 6 ls kg.Saucas -nedaudz ietaupiju.

i
ingreta 25.07.07. 16:46 | Kāzu datums: 20.02.2016

Ja sutiji 3 stavos vai 2 tad aretu but tada ka pievvienotaja foto.Skaista ,tikai garsu gan neviens neatceras.

gucis 25.07.07. 18:30 | Kāzu datums: 18.08.2007

Man arī vienu brīdi iešāvās prātā tāda doma neteikt ka uz kāzām.Varētu būt ka būs līdzīga kā attēlā,tikai bez statīva,jo arī pasūtīju ar balodīšiem un sarkanām rozītēm.Man pat ļoti patīk kā bildē izskatās.

i
ingreta 25.07.07. 18:37 | Kāzu datums: 20.02.2016

Man sodien problemas ar piragiem.Bija sarunats ka atedis no Rigas no Globusa.Bet peksni tie viesi nebus,tagad zilejam kur un ka.Laikam pati piektdien cepsu.Man piektdien tik daudz darba ka gulet nezin cikos tiksu un 6 jau jacelas ,jo 7 jabut frizetava.
Kur tu matus taisisi?

gucis 25.07.07. 18:45 | Kāzu datums: 18.08.2007

"Ieviņā" pīrādziņi maksā 4.50 kg.Tas esot apmēram 50 pīrādziņi.Varbūt pasūti tur?Par matiem vēl īsti nezinu,ir vairāki varianti kur taisīt.Vai nu braukšu uz Kauguriem vai nu tepat Ragaciemā pie pazīstamas frizieres.Par frizūru īpaši neuztraucos jo negribu neko sarežģītu,vnk uztīs uz ruļļiem,varbūt nedaudz atspraudīs.No ziediem vēlos dažas,mazas kalliņas matos.

i
ingreta 25.07.07. 18:58 | Kāzu datums: 20.02.2016

Ievina piragi praktiski bez galass,tad jau Rimi ceptie ir garsigaki.Tikai tur ir 12 santimi gabala.Izdomaju ka cepsu pati no kartainas miklas,tadus kraukskigus ar sieru un cauraudziti.

gucis 25.07.07. 22:54 | Kāzu datums: 18.08.2007

Nu tad gan tev būs vēl noņemšanās ja taisies pīrādziņus pati cept.

ieveens 25.07.07. 22:56 | Kāzu datums: 05.09.2008

atceros, kā kādreiz bija... bērnības atmiņas, kā liels pasākums, tā visa ģimene pa virtuvi rosās, bet kā ir tagad? Ja gribu uz galda vecomammas labumus? Ir ēdmaņas bez kurām nekādi nevaru iedomāties svētku galdu... :) Ko par to saka viesu nami?

i
ingreta 26.07.07. 09:04 | Kāzu datums: 20.02.2016

Nu mums piradzini vairak pa celam ko pasiem uzkost,bet ja paliks pari pirti edisim.Man jau savadak ar edamajiem,bet pedejas kazas saimnieki nebija pret atvestu edamo.

i
ingreta 01.08.07. 13:11 | Kāzu datums: 20.02.2016

Mums bija Ieviņā pasūtīta kiršu torte.Neteicām ka kāzām ,bija fantastiski garšīga,visi slavēja.

c
chirkainaa 01.08.07. 16:58 | Kāzu datums: 07.07.2007

Tikai tagad ienācu šajā diskusijā. Nezinu, vai Tev tas vēl ir aktuāli. Nu jau esmu precēta sieva. Laulāja tā pati sieviete, kura pieņēma pieteikumu Tumes pagasta zagsā. Apģērbusies bija pieklājīgi, violetā svārku kostīmā (izskatījās diez gan svaigs). Mums nebija tas Tumes ansamblis, jo tam ansamblim tieši tajā dienā bija kaut kāds salidojums vai kas tur. Tā sieviete bija sarunājusi divas sievietes no Rīgas, kas dziedāja un spēlēja. Ceremonija gāja tikai pusstundu, lai gan mums teica, ka stundu (varbūt tādēļ, ka nebija tas parastais ansamblis). Ceremoniju viņa vadīja normāli. Nekas briesmīgs nebija, vienkārši cilvēks ir ļoti vecs, un bija uztraukusies, un brīžiem varbūt izklausījās, ka tā sērīgi runā. Bet nebija tik traki. Tā, kā man ingreta pirms mūsu kāzām teica, ka ļoti sliktas atsauksmes par to sievieti, un pat pils vadītāja sūdzās, tad mans vīriņš piezvanīja tai, ar ko kārtojām visas lietas (īsti, nezinu, kas viņa tur skaitās), un prasīja, kā tad tur īsti ir. Viņa bija ļoti izbrīnīta, jo neko tādu nebija dzirdējusi, neviens no pils darbiniekiem nekad nepiedalās ceremonijā, tāpēc nemaz nezin, kāda tā ir. Viņa pat lūdza, lai pasaka, kur īsti internetā tās sliktās atsauksmes ir izlasītas, bet mans vīrs nezināja, ka es to izlasīju šeit, tāpēc nemācēja atbildēt. Es nezinu, kā tad beigās īsti ir, bet mums ceremonija likās normāla.

i
ingreta 01.08.07. 18:13 | Kāzu datums: 20.02.2016

Redzi tava ceremonija bija normala,bet katrai gribas to ipaso ,tikai vinai veltitu.Un zini es tiesam negribetu ka man ceremonijas laika uztraucies tantuks tekstu lasitu.Varbut nesi bijusi jaukas ceremonijas tad iesaku apciemot kaut Tukuma zagsu.Gada laika esmu bijusi 3 kāzās un zini katram pārim savs teksts.Labi dzejoļi no otras sievietes tie paši.bET TEKSTS MUMS BIJA ĪPAŠS,TĀ SAJŪTA KA TAS IR TIEŠI TEV UN NEVIENAM citam.Mums cerewmonija bija tik aizkustinoša ka raudāja visi savilnojuma,laimes asaras.Tur cilveks sava vieta.Tapat ir Jaunpili.
Bet par Jaunmokam zinu ka ir un ja jus tas apmierina ok.Ja nedaufz divaina likaas,bet nu labi ka mums ar inu nekada liela saskare nebija.Un par ceremoniju ka tadu stastija pati ligava kas bija soka,nevis pils darbinieki.Lasi citigak.
Nu un cik cilveku tik viedokli.Citam vajag lai butu skaisti un mili,citam galvenais ka pils.....,Un paradi man tadu pils saimnieku vai vienaalga kadas iestades saimnieku kurs uz to pelna lielu naudu un teiktu-ja ziniet nu mums ta cceremonija nav no tam labakajam ,bet jus vienalga paliekiet seit.Tadu nav,vini ar to pelna lielu naudu.

c
chirkainaa 01.08.07. 19:02 | Kāzu datums: 07.07.2007

Bet kā es varēju zināt, kāda tā ceremonija būs, ja nebiju tajā piedalījusies? Atcelt ceremoniju 3 nedēļas pirms kāzām, jo kāds forumā pasaka, ka sliktas atsauksmes? Man nav iespējas uzzināt par visiem kurzemes zagsiem, cik labas ceremonijas katrā vada. Būtībā esmu tikai pāris zagsa ceremonijas redzējusi. Cilvēks man prasīja un es tā arī pateicu - normāla, nedz ļoti sirsnīgi sieviete runāja, nedz arī bija briesmīgi. Turklāt viņa vispār nekādu tekstu nelasīja, runāja no galvas, un teksta bija ļoti maz, vairāk laika aizņēma tās sievietes kas dziedāja, tukrlāt sirsnīgi dziedāja. Arī mūsu ceremonijā cilvēki raudāja. Nu šim tantukam nebija gaišs kostīms, bija tumši violets. Man viņa dīvaina neliekās, vienkārši pavecs cilvēks. Par pils darbiniekiem es ieminējos tādēļ, ka Tu teici, ka pils vadītāja sūdzējusies Tukuma zagsa darbiniecei, bet kad mans vīrs jautāja pils darbiniecei (Daigai) par to, viņa teica, ka pirmo reizi dzird kaut ko tādu. Un es nebūt neapgalvoju, ka viņa nemelo.

i
ingreta 01.08.07. 20:48 | Kāzu datums: 20.02.2016

.Un ka jau rakstiju neviens jau neteiks ka pie viniem ir slikti.Lai nu ka kazas mes pasi tomer organizejam un ka katrs grib ta dara.Tiko draudzenes bralis bija aizbraucis uz turieni bet kad uzzinaja cenu ko prasa par laulibam atmeta ar roku.palika pie Jaunpils.Protams ka mes nevaram zinat kur labak ,kur sliktak.Bet info seit var atrast daudz.Cik sapratu tad Talsos ir jauki un gan jau vel kur ir skaisti.Bet diemzel ir ari konvejeru sistemas.
Man ir tikai prieks ka Tev sava ceremonija patika un viss ir ok.Es tikai izteicu ko zinu par turieni.Un nevienu necentos atrunat.

Laurita 02.08.07. 08:47 | Kāzu datums: 07.07.2007

Ja tā sieviete, kas pilī vada visas "atrakcijas" jaunlaulātajiem, ir tā pati, kas salaulā, tad es tādu negribētu savā priekšā redzēt ne pa kam!!!:) Viņas balss intonācija man uzdzen šermuļus.:))