FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Kāzas Zemgalē

Vai Tukumnieces neprecas?

i
ingreta 18.05.07. 13:44 | Kāzu datums: 20.02.2016

Vai Tukumā nav nevienas līgaviņas?Varētu kopā pačalot...

20 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
c
chirkainaa 12.06.07. 19:15 | Kāzu datums: 07.07.2007

"Skaisti"! Varbūt man pašai viņu pirms kāzām apģērbt? Nu tā ir tā Oskarine?

i
ingreta 12.06.07. 19:17 | Kāzu datums: 20.02.2016

Nu ja gribi ko konkr'et'ak zin'at uzjaut'a'su draudzenei k'a vi'nu sauc un kas ir kas.Zinu ka vi'na bija 'sok'a.

c
chirkainaa 12.06.07. 19:27 | Kāzu datums: 07.07.2007

Ok, lūdzu, pajautā!

i
ingreta 12.06.07. 19:28 | Kāzu datums: 20.02.2016

Kur'a datum'a tev ir k'azas.?Zinu ka man'a datuma pec mana pils apciemojuma,pirma valsa unsampaniesa ir laulibu ceremonija.

c
chirkainaa 12.06.07. 21:15 | Kāzu datums: 07.07.2007

Nē, man 3 nedēļas ātrāk. :)

zaza 12.06.07. 21:27 | Kāzu datums: 07.07.2007

Es arii esmu no Tukuma , un preceeshos arii Tukumaa!!!

Evss 28.06.07. 13:51 | Kāzu datums: 24.08.2007

Mūsu ceremonija notiksies pie dabas, ceru uz labiem laika apstākļiem, ja ne, tad gan būs jautri.. :) (: Pēc tam svinīgā daļa Šlokenbekas muižā! Domāju, gan jau būs OK! :D
Kleita jau ir, tagad vajag tikai pēc mičošanās ietērpu un ērtus apavus. Esam pasūtījuši gredzenus un aizrunājuši muziķus.. Šodien tiekamies ar vedējiem, lai kārtīgi saliktu pēdējos punktus uz i un varam sākt iespiest ielūgumus! Laikam dažas svarīgas lietas jau izdarītas.. :))

Evss 20.07.07. 15:41 | Kāzu datums: 24.08.2007

Vakar līdz plkst.01:00 nakti izdalījām pirmos ielūgumus.. Tik patīkamas emocijas un atdeve no ielūdzamo puses :) Šodien un rīt vēl turpināsim iesākto.. Jautri.. :)

i
ingreta 20.07.07. 15:47 | Kāzu datums: 20.02.2016

Mums jau kazas pie durvim un tad kad dalijam ielugumus visi teica ka bus.Nu ir ta ka esels bars nevar vai negrib ierasties.((Drumi,rekinies uz vienu cilveku skaitu ,beigas sanak cits.

p
pecite 20.07.07. 15:51 | Kāzu datums: 17.10.2006

Ir ir vēl viena līgaviņa no Tukuma rajona (Irlavas)... Man arī visas kāzu svinības būs Tukumā un ap Tukumu. Laulāšos Tukuma Luterāņu baznīcā. No sākuma bija doma par Jaunmoku ceremoniju, bet tiešām atsauksmes nav labas! Tāpēc pārdomāju! :)

n
nanna 25.07.07. 09:24

Izlasīju,ka arī tev laulību ceremonija bija Jaunmoku pilī ;) Vai tiešām ir tik traki kā raksta ? Sāku nervozēt,jo piesakoties ceremonijai ne prātā nenāca,ka varētu būt galīgi garām ;/

gucis 25.07.07. 13:04 | Kāzu datums: 18.08.2007

Mūsu vadītāja arī kaut ko ieminējās par Jaunmoku pili...Tagad sāku uztraukties ka varbūt viņa tiešām tur jau ir visu sarunājusi un tas viss pasākums būs galīgi garām:(Mums gan nav laulības tur,bet brauciens pēc baznīcas laikam plānots uz turieni.

i
ingreta 25.07.07. 13:21 | Kāzu datums: 20.02.2016

brauciens uz pili,laimes naudinas kalsana ,valsis ,sampanietis tyur ir pasakains pasakums.

n
nanna 25.07.07. 13:30

Vai tiešām tas tantuks tik traki laulā ? Ar viņu pašu runājot sapratu,ka viņa diezgan maz ko dara,ka lielāko psākuma daļu iznes Tumes ansamblis un viņa tik paprasot "jā" vārdu. Man pašai tur paredzēta kāzu ceremonija,ekskursija,pirmais valsis,šampanietis (kāzas 8.septembrī). Varbūt vari ko sīkāk pastāstīt,lai zinu,kam gatavoties.

i
ingreta 25.07.07. 13:34 | Kāzu datums: 20.02.2016

Man viena pazina laulajas tur un tajas kazas bija mans ievedamais paris kuriem pec 2 menesiem bija kazas.Tad si draudzene man stastija,tantukam mati nekadi,svarki ka no kuts un bluzite ne balta ,bet jau peleka.Tas bija gadu atpakal.Tad oktobri vinu kazas bija tas paris,raudaja zagsa un teica ka nozelo ka Jaunmokas laulajusies ,jo bijis galigi garam.
Vienigais ko varu piebilst ka pils direktore mekleja jaunu kadru sim procesam.Bet tur visadas birokratiskas lietas.

n
nanna 25.07.07. 13:48

Cik sapratu,tad Tev pašai tur būs pirmais valsis ;) Vai baltajā zālē domā kaut ko dekorēt,prasīt, lai to dara viņu floriste ? Bez ziediem man tā zāle likās tāda plika,bet vēl neesmu interesējusies,kā tur varētu kaut ko dekorēt un cik tas maksā.

i
ingreta 25.07.07. 13:54 | Kāzu datums: 20.02.2016

Vispar pili valda baigais bardaks.Jau aprili pateicu ka dejosu pirmo valsi baltaja zale.Tagad aizvakar aizbraucam skatas uz mani dumjam acim-balta zale aiznemta-bankets.Piedava torna zali.Ta augsa ar maziem lodziniem.Nu palika ta ,ja bankets nebus tad varesim baltaja zale,ja ne tad torna.Nu parasti sestdienas ir dekori.Viniem vel tur laulibas 17,ta ka vispar pagaidam nekas isti skidrs nav.Sampi piedavaja dzert lauka ,zalumos uzklat galdinu -ja labs laiks.Ja ne tad torna zale.Nu ta ka pagaidam man pasai nekas nav skaidrs.
Savu disku ar pirmo valsi jau viniem aizvedam,pameginajam izdejot.Disku viniem atstasu.

i
ingreta 25.07.07. 13:55 | Kāzu datums: 20.02.2016

Par floristi nezinu

n
nanna 25.07.07. 14:01

No tā jau man visvairāk bail,ka kaut kas viņiem ir it kā pierakstīts,bet beigās izrādās,ka nav ;/ Man ar sākumā bija tā,ka pieteicām,ka vajag arī ekskursiju,pirmo valsi,bet kad maijā aizbraucām,izrādās,ka par ekskursiju neko neesot teikuši ;/ Skumji,ka nevar ne uz vienu paļauties. Tad jau man arī laikam jāpainteresējas,vai arī man beigās nebūs valsis torņa zālē. Par pušķošanu nezinu,viņi teica,ka jādomā pašiem,jo viņi neko nedekorē,zālē,kur laulā uz galda tajā reizē,kad bijām,stāvēja viens paknaps pušķis,bet jaunais pāris baltajā zālē pie sienām bija piekāris balonus...

i
ingreta 25.07.07. 14:04 | Kāzu datums: 20.02.2016

Tur tads iespaids ka laba roka nezin ko kreisa dara.Gan jau ka vini lautu tev puskot.Tad varu ieteikt jaukas meitenes no salona-Saflora,Jana iela.Aizbrauc pasaki no kadiem ziediem velies ,ko un kur.Kaut kopa ar kadu no vinam aizbrauc un izruna.Loti saprotosas un strada ar gaumi un galvenais leti.Man visi ziedi tur sutiti savam kazam.Bus bildes varesiet ievertet.