Kāzu plānošana
Kāzas Zemgalē
Vai Tukumnieces neprecas?
Vai Tukumā nav nevienas līgaviņas?Varētu kopā pačalot...
Laurita kas vainas tantukam???))))
Nu kā lai to pasaka...jo mazāk viņa runā, jo labāk.:))) Varbūt viņa savā būtībā ir ļoti sirsnīga un jauka, bet negribētu, lai viņa man vadītu laulību ceremoniju. Citādi jau nekas traks. Tās tikai manas domas.:)
Da beidz ne jau tev vienīgai vi``na krit uz nerviem ,bet viņa vienīgā to dara.Mans švāģeris prasīja kā viņu apklusināt?
Tavējais jau sosestdien atkal dosies uz mūsu pusi strād``at.)))
Nu ja, labi, ka tur vispār ir kāds, kas var pildīt šos pienākumus.
Tiešām varēja manīt, ka švāgerim kaut kas nepatīk.:))
Mārtiņš, braukājot pa kāzām, drīz būs "iepazinis" savu dzimto pusi. ;)
Zagsa darbiniece nevada Jaunmoku pilī ekskursijas. :)
Žēl tikai ka tu parasti sēdi mājās.Bet tāds mums liktenis ,manējais jau arī no otrdienas projām.Svētdien solīja būt mājās.
Mārtiņš brīvdienās pie manis nepieskries?Varētu viņam iekopēt bildes.
Skaic!:)
Jap, tāds mums liktenis.:) Bet kamēr šis vienās kāzās strādās, es citās lustēšos. Tā mums šoreiz sadalīti pienākumi. Es takš nesēdēšu mājās!:)
Viņš ir pānojis piebraukt pie jums, lai atdotu filmu.
Es arī gribu uz kāzām,lustēties.
Un tomēr kopā jautrāk lustēties.
Tā viš i! :)
varbūt varat ieteikt,kurā no Tukuma ziedu saloniem sūtīt pušķus?:)
Sveikas Tukumnieces : ) Es kopš šo gada arī esmu tukumniece : )
Es jau arī gadiņu esmu Tukumniece, var tekt - ieprecēšos. :) Kāzas gan būs Kuldīgā, esmu tur dzimusi.
Es parasti visus ziedus sūītu Saflora,kas atrodas uz Jāna ielas .Tur gan leti gan skaisti.Meitenes ar izdomu un talantu.
Mums patika Amorandā.... mums dažādu apstākļu dēļ nācās kāzās braukt ar mūsu pašu džipu un Amorandā viņu gaumīgi izrotāja un džipmašīna likās ļoti romantiska : )
Vai Jaunpilī arī vada ceremonijas? Sarakstīšanās tur vai zagsā pirms tam? Un kādas atsauksmes? Kādas vispār cenas Jaunmokās un Jaunpilī, tieši ceremonijai?
Jaunpilī laulā, viņiem tagad ir skaisti izremontēta zālīte laulāšanai, par cenām gan nemācēšu neko teikt
Meitenes! Vai kāds šogad svinēja kāzas Jaunmoku pilī? Kā patīka ceremonija? Kādi ir iespaidi?
Sveikas!
Vai šogad kāda laulājas Tukuma Dzimtsarakstu nodaļā?
Paši neesam no Tukumu, bet izlēmām šajā pilsētā. Vēlējos apjautāties par kādu smuku vietiņu Tukumā, kur pēc ceremonijas pafotogrāfēties. Bijām janvāra sākumā uzrakstīt iesniegumu. Netālu no DZn ir laukums, vasarā laikam tur ir skaisti, ir arī strūklaka. Varbūt ir vēl kāda ideja :)
Durbes pils parks, manuprāt ļoti smuka un romantiska vieta, tur ir ļoti skaists akmens tilts :) kāds jums datums? mēs ar Tukumā precēsimies 10.08.2012.
Man šī pilsēta liekas ļoti mājīga un skaista :)